Kreatiinit

Markkinoiden tutkituin ja tehokkain ravintolisä on kreatiinimonohydraatti, jota yleisesti kutsutaan kuitenkin vain kreatiiniksi. Tämä väite perustuu siihen, että kreatiinimonohydraatti toimii jokaisella tutkitusti ja on hinta-laatu suhteeltaan tehokkain lisäravinne. Kreatiinin teho perustuu siihen, että se vetää nestettä lihaksiin ja sitäkautta auttaa lihaskasvuun sekä voimatasojen sekä sarjakestävyyden kasvuun treeneissä.

Kreatiinista saa parhaan hyödyn lataamalla sitä ensimmäiset 3-5 päivää 20 grammaa päivässä ja siitä eteenpäin mittalusikka tai teelusikallinen päivässä kunnes purkki on tyhjä. Sen jälkeen pidetään kreatiinin kanssa kuukauden tauko, koska kreatiinin taso ei nouse maksimitasoa korkeammalle ja kuukauden kuurin jälkeen tasot pysyy korkealla vielä seuraavn kuun.

Tauko myös parantaa seuraavan kreatiinikuurin tehoa ja hyötysuhdetta. Kreatiinisitraatti on kreatiinin muoto, joka ei nosta kehon painoa eikä kerää nestettä kehoon, mono on kuitenkin teholtaan parempi, jos lihasmassan lisääntyminen ei ole ongelma. Parhaan imetymisen saatte kun juotte kreatiiin joko treenin aikana tai heti treenin jälkeen sokeripitoisen treeni tai palautusjuoman kanssa.

Tuotteet 1-16 / 20

Set Descending Direction
Sivu
per sivu