HC PRO KREATIINI 500g

SKU
hcCreatine

HC PROFESSIONAL CREATINE on 100% puhdas kreatiinimonohydraatti jauheena.

Pakkaus: 500g.

Kreatiinimonohydraatti 100 %. Ainoa kreatiinimuoto, joka todella antaa tuloksia. Tämä koskee voimaa, lihasmassaa ja kestävyyttä. Käyttöohjeet eroavat vain alueittain.

Voiman kehittäminen:
Ensimmäinen käyttöviikko 30 päivän ajan. 15 g ennen aamiaista - sekoita 150 ml: aan haaleaa glukoosi- tai fruktoosivettä. (Hunaja sopii myös) Yksinkertainen hiilihydraatti edistää kreatiinin imeytymistä lihassoluihin! Joten erittäin tärkeä asia muistaa, jotta saat siitä kaiken irti.

Toinen 15 g samalla tavalla makean juoman kanssa heti treenin jälkeen.

Toisesta viikosta lähtien, kun lihassolut ladataan ns. Kreatiinilla, riittää pitämään tämä taso kerran päivässä 15 grammalla aamuisin.

Käytä vähintään KOLME kuukautta peräkkäin. Sitten kuukaudentauko ja toista kuuri.

Lyhyemmissä käyttöjaksoissa ette saa haluttuja tuloksia kreatiinista. Kehossa on vain liiallista nesteen kertymistä eikä voiman kehittymistä tukevaa vaikutusta ole, koska esimerkiksi yksi kuukausi on voiman kehittymisessä liian lyhyt aikajakso.

Kuivan lihaksen kasvattaminen, kehonrakennus, vartalon kunto, kauneudenhoito:
Käyttöaika vähintään kuusi kuukautta - jopa vuosi. Seuraavat ohjeet lisäävät kuivaa lihasmassaa, kun samalla huolehditaan ruokavaliosta.

5 g ennen aamiaista glukoosi- tai fruktoosivedellä ja 5 g heti harjoituksen jälkeen makealla juomalla.
Tämä siis treenipäivinä. Jos sinulla ei ole treenipäivää, ota vain aamuannos, 5 g.

Tällä tavalla käytettynä kreatiini ei sido ylimääräistä nestettä lihaksissa, mutta tekee sen siinä määrin kuin on tarpeen proteiinisynteesin stimuloimiseksi lihassoluissa. Toisin sanoen proteiinien imeytyminen paranee. Proteiinit ovat kuitenkin solujen tärkein rakennusaine.

Kilpailijat - kehonrakennus, kunto, bikinit, kuntoilu eivät saa luopua kreatiinin käytöstä ennen kilpailua liikkeellä olevien väärän tiedon mukaan, ikään kuin se pitäisi vettä ihon välillä. Hyvin suunnitellulla ruokavaliolla tulos on paras mahdollinen. Hyvä esimerkki tästä on Tiia Kaaren maailmanmestaruus bodyfitnessissa vuonna 2020. (Plus muut tulokset ja otsikot)

Kestävyysharjoittelu:
5 g päivittäin samalla tavalla makean juoman kanssa ennen aamiaista. Käyttöaika puoli vuotta - vuosi peräkkäin TAI koko harjoittelu ja kilpailukauden ajan. Määrä ei sido ylimääräistä nestettä kehoon, mutta tekee palautumisen nopeammin harjoituksesta.

24,90 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Product formpowder
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO KREATIINI 500g

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Lisää tuotteesta HC PRO