Leuanvetotanko seinään ja kattoon

Leuanvetotanko on monipuolinen ja kestävä laite, joka sopii täydellisesti sekä koti- että kaupalliseen käyttöön. Se mahdollistaa erilaisia ylävartaloharjoituksia, mukaan lukien leuanvedot, jalannostot,leuanvedot lisäpainoilla ja paljon muuta. 
HC PRO leuanvetoraudat on valmistettu teräksestä ja ne kestää jopa 200 kg kuorman ja voidaan helposti asentaa joko seinään tai kattoon tarpeen ja tilan mukaan. Leuanvetotanko voidaan säätää sopimaan mihin tahansa ovenkarmiin tai kattoon, mikä tekee siitä monipuolisen mihin tahansa tilaan. Useiden otevaihtoehdon ansiosta se sopii erinomaisesti eri lihasryhmien kohdistamiseen ja yleisen ylävartalon voiman parantamiseen.

Kotikäyttöön se on loistava lisä mihin tahansa kotikuntosaliin, mikä mahdollistaa kätevän ja tehokkaan ylävartalon harjoittelun. Kaupalliseen käyttöön se on loistava vaihtoehto kuntosaleihin, CrossFit nurkkaan ja muihin kuntoilutiloihin, koska se kestää kovaa käyttöä ja tarjoaa asiakkaille erilaisia harjoituksia. Sen kompakti muotoilu tekee siitä myös helpon säilyttää, kun se ei ole käytössä.

Olitpa kuntoilija, joka haluaa parantaa ylävartalon voimaa, tai kuntosalin omistaja, joka haluaa tarjota asiakkailleen erilaisia harjoituksia, leuanvetotanko on erinomainen valinta.

9 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu