Nyrkkeilyhanskat ja nyrkkeilysäkit ja nyrkkeilyvarusteet

Onko HC GYMillä netin halvimmat nyrkkeilyvarusteet? Jos verrataan koko valikoimaa, niin HC GYMillä on kaikkein halvimmat nyrkkeilyvarusteet ja nyrkkeilysäkit sekä säkkihanskat. Nämä varusteet ovat tarkoitettu aloittelijoista korkeamman keskitason nyrkkeilijöille ja HC GYMillä ne ovat kuntosalilla jokapäiväisessä lainakäytössä ja testissä asikkaillamme. Jos olet hankkimassa kotisaliin nyrkkeilyvarusteita, niin tässä on hyvä vaihtoehto. Jos olette aloittamassa kaupallista kuntosalia, niin näillä pääsee edullisesti alkuun.
Falco on nyrkkeilysäkkien , säkkihanskojen , nyrkkeilyhanskojen ja muuden nyrkkeily ja kontaktilajien varusteiden valmistaja. Falco on eurooppalainen yritys ja valmistaa käsityönä kaikki nyrkkeilysäkit. päärynäpallot , nyrkkeilyhanskat jne.
Falcon säkit ovat olleet kovassa käytössä ja testissä kaikkein kovimmilla saleilla ja kouluissa. Ne on ne varusteet mitkä kestää vuodesta toiseen. Muista myös pistehanskat , päärynäpallo ja nyrkkeilysäkin seinäteline sekä jouset. Kaikki ne saatte samaan pakettiin ja
rahtiin HC GYMistä.

Tuotteet 1-16 / 55

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 55

Sivu
per sivu
Set Descending Direction