Tangot ja painot

HC Pro Tangot ja Painot: Vahvista Harjoitteluasi Laadukkailla Välineillä

Tangot ja käsipainot - keskustelu on ollut olemassa jo kauan. Suurimmalla osalla miehistä on taipumus suosia tankoja - ja se on täysin hienoa. Jokaisella tankotyypillä on oma roolinsa ja se voi tuoda sinut lähemmäksi tavoitteitasi, olipa kyse sitten rasvanpudotuksesta, lihaskasvusta tai voiman lisäyksestä.

 Kysymys on: Mitä vaihtoehtoa sinun pitäisi käyttää? Käsipainoja vai levytankoja? Onko tärkeintä, milloin käyttää yhtä ja milloin toista?

 Erilaisia tankoja ja erikoistankoja joista voi valita jokaiseen treeniin parhaimman vaihtoehdon on joka lähtöön kuten: 

 Suorat tangot ovat suosituin vaihtoehto ja niitä voidaan käyttää perinteisissä voima- ja voimaharjoitteluissa, kuten maastavedossa, penkkipunnerruksessa ja kyykkyssä. Kun ne ovat raskaasti kuormattuja, niillä on taipumus hieman taipua.
Maastavetotangot pitääkin olla taipuisia, koska tällöin saadaan maastavedossa alussa muutama sentti tankoa ylös ennenkuin itse levypainot irtoavat lattiasta.

Valikoima levytangoista ja erikoistangoista on seuraava: 

 • Standard levytangot 220 cm ja 20kg.
 • Deadlift bars - Vetotanko - maastavetotanko.
 • Powerlifting bars - Voimanostotangot - Ovat jäykempiä ja vahvempia kuin fitness salien tavalliset tangot.
 • Olympic bars - Painonnostotangot - Ovat yhtä kestäviä kuin voimanostotangot, mutta elastisempia.
 • EZ bars - Kulmatangot hauiskääntöön.
 • Hex (trap) bars - Maastavetoon tangon sisällä seisten.
 • Log barbells - Tukki - Tukki punnerrus tanko.
 • Buffalo barbells - Paksummat tangot.
 • Cambered barbells.
 • Swiss bars - Erilaisilla otevaihtoehdoilla olevat tangot, joita voidaan käyttää kyykkyhäkissä, monitoimitelineessä ja penkkipunnerruspenkissä.
 • Safety squat bars - Tanko joka pysyy itsekseen olkapäillä kyykkyssä.
 • Axle bars.

HC Pro nettikaupasta voitte ostaa myös salilaitteet ja varusteet samaan rahtiin ja jos olette suomessa ALV rekisterissä saatte kaikki tilatut tuotteet 20% edullisemmin eli Viron alv:n verran halvemmalla.

HC Pro on ylpeä tarjotessaan laajan valikoiman tangot ja painot -tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan niin amatööriurheilijoiden kuin kokeneiden kuntosaliharrastajienkin tarpeita. Laadukkaat ja kestävät välineemme takaavat, että saat maksimaalisen hyödyn jokaisesta harjoituskerrastasi.

Levytangot ja -tangot: Monipuolisuuden Perusta

Levytankomme ja -tangot ovat valmistettu kestämään raskastakin käyttöä, tarjoten täydellisen tasapainon ja otteen. Ne ovat ihanteellisia voimaharjoittelun perustaksi, mahdollistaen laajan valikoiman liikkeitä lihasmassan ja voiman kasvattamiseksi.

Käsipainot: Mukautettava ja Monipuolinen

Käsipainot ovat monipuolisia harjoitteluvälineitä, jotka soveltuvat erinomaisesti sekä ylä- että alavartalon liikkeisiin. Saatavilla eri painoissa, ne tarjoavat tehokkaan tavan tehostaa harjoittelua ja rakentaa lihasvoimaa.

Levypainot: Laaja Valikoima Vaihtoehtoja

Tarjoamme levypainoja eri materiaaleissa ja painoissa, mukaan lukien otekahvalliset levyt sekä ohuet metalliset levypainot, jotka mahdollistavat helpomman ja turvallisemman käsittelyn sekä säilytyksen. Levypainomme ovat yhteensopivia useimpien levytankojen kanssa, tarjoten monipuolisuutta ja vaihtelua harjoitteluusi.

Muut Lisäpainot ja Painoliivit: Lisää Haastetta

Meiltä löydät myös muut lisäpainot ja painoliivit, jotka ovat täydellisiä kehonpainoharjoittelun tehostamiseen ja lisäresistanssin tarjoamiseen. Ne ovat loistava tapa lisätä intensiteettiä harjoitteluusi ja maksimoida tulokset.

Salivarusteiden Telineet: Järjestystä ja Tehokkuutta

Meidän salivarusteiden telineemme ovat suunniteltu pitämään harjoitteluvälineesi järjestyksessä ja helposti saatavilla. Telineemme ovat kestäviä ja tukevia, varmistaen, että painosi ja tangot säilyvät turvallisesti ja organisoituna.

Kahvakuulat ja Kuntopallot: Monipuolista Harjoittelua

Kahvakuulat ja kuntopallot, mukaan lukien Slam pallot, tarjoavat erinomaisen tavan lisätä voimaa, kestävyyttä ja räjähtävyyttä treeniisi. Ne ovat ihanteellisia funktionaalisen harjoittelun välineitä, jotka tukevat kokonaisvaltaista kuntoa ja liikkuvuutta.

Valitse HC Pro Laadukkaaseen Harjoitteluun

HC Pro tarjoaa kaiken, mitä tarvitset kattavaan ja tehokkaaseen voimaharjoitteluun. Oli tavoitteenasi sitten voiman lisääminen, lihasmassan kasvatus tai yleisen kunnon parantaminen, meidän tangot, painot ja muut harjoitteluvälineet ovat avainasemassa auttamassa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valitse HC Pro, kun haluat parasta laatu
a ja kestävyyttä harjoitteluvälineiltäsi. Me ymmärrämme, että laadukkaat välineet ovat olennainen osa onnistunutta harjoittelua ja sitoutumista kuntoilutavoitteisiisi. Siksi olemme omistautuneet tarjoamaan vain parhaita tuotteita, jotka vastaavat korkeimpia standardeja ja auttavat sinua saavuttamaan haluamasi tulokset.

HC Pro: Kestävät ja Luotettavat Harjoitteluvälineet

HC Pro on tunnettu luotettavuudestaan ja tuotteidensa korkeasta laadusta. Meidän tangot, painot ja muut kuntoiluvälineet on suunniteltu kestämään käyttöä vuosia, tarjoten sinulle parhaan mahdollisen tuen harjoittelullesi. Valitsemalla meidät, valitset investoinnin omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Monipuolisuus ja Mukautuvuus: Treenaa Omaan Tahtiisi

Tarjoamme laajan valikoiman välineitä, jotka soveltuvat kaikenlaisiin harjoittelutyyleihin ja tasoille. Oli kyseessä sitten raskaat voimaharjoittelusessiot, kehonpainotreenit tai jotain siltä väliltä, löydät tarvitsemasi meiltä. Mukauta harjoittelusi omien tavoitteidesi mukaiseksi ja nauti tuloksista, jotka puhuvat puolestaan.

Kestävyys ja Turvallisuus: Harjoittele Huoletonna

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Siksi kaikki tuotteemme ovat testattuja ja suunniteltu maksimoimaan harjoittelusi turvallisuus ja tehokkuus. Voit luottaa siihen, että harjoitteluvälineemme kestävät käytössä ja tukevat sinua jokaisessa toistossa ja liikkeessä.

HC Pro: Yhteistyökumppanisi Kuntoilussa

Olitpa sitten kokenut urheilija tai vasta aloitteleva kuntoilija, HC Pro on täällä tukemassa sinua matkallasi kohti parempaa kuntoa ja terveyttä. Arvostamme jokaista asiakastamme ja olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta palvelua ja tukea, jotta voit keskittyä olennaiseen – tavoitteidesi saavuttamiseen.

Valitse HC Pro tangot, painot ja muut kuntoiluvälineet – ja koe, kuinka laadukkaat välineet voivat muuttaa harjoittelusi. Olemme täällä auttamassa sinua jokaisella askeleella kohti terveellisempää, vahvempaa ja onnellisempaa sinua. Tutustu valikoimaamme tänään ja aloita matkasi kohti parempaa kuntoa HC Pron kanssa!

Tuotteet 1-16 / 166

Set Descending Direction
Sivu
per sivu