Rasvanpolttajat

Rasvanpolttajat kokemuksia?


Rasvanpolttajat ja laihduttaminen niiden avulla?

Vastaus molempiin kysymyksiin on se, että rasvanpolttokapselit eivät yksinään polta rasvaa eikä pudota grammaakaan painoa, jos ruokavaliota ja kaloreiden saantia ei rajoiteta tai muuteta.
Kokemuksesta voidaan todeta, että rasvanpolttajat toimivat lisäbuustina dieetillä ja auttavat pääsemään eroon siitä kaiken viimeisestä sitkeästä rasvasta. Rasvanpolttajien teho perustuu siihen, että ne nostavat kehon sisäistä lämpötilaa kofeiinin ja muiden vaikuttavien aineiden avulla ja lisäävät siten rasvanpolttoa.
Toinen rasvanpolton linja on L- karnitiini ja Acetyl L- Karnitiini eli tuttavallisemmin karnitiini. Karnitiini osallistuu rasva-aineenvaihduntaan ja nopeuttaa rasvan polttoa kun pidetään ruokavaliota kevyesti miinuskaloreilla.

Acetyl L-Carnitine on 4-5 kertaa tehokkaampaa, kuin tavallinen karniini ja vaikkakin tavallisesti puhutaan vain karnitiinista, niin esimerkiksi lääkäreiden määräämät ja suosittelemat karnitiinit ovat lähes poikkeuksetta Acetyl L-karnitiinia.

Strong Green Tea Extract sisältää vihreäteeuutetta, joka on laajalti tunnettu sen yleisistä terveyshyödyistä. Vihreäteeuute sisältää EGCG:tä (epigallokatekiinigallaatti), joka on voimakas antioksidantti. Strong Green Tea Extract omaa myös termogeenisiä ominaisuuksia, mikä auttaa lisäämään aineenvaihdunnan aktiivisuutta. Lisäksi vihreäteeuute tukee elimistön verenkiertojärjestelmää. Strong Green Tea Extract sopii erinomaisesti painonhallintaan ja tukemaan yleisterveyttä.

14 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu