Kumimatot

HC Pron kierrätysmateriaaleista valmistetut kumimatot ovat jokaisen kotisalin ja kaupallisen kuntosalin perusta. Aloita kotisalin ja kaupallisen salin rakentaminen lattioiden päällystämisellä asiaankuuluvilla kumimatoilla. 
Yleisiin tiloihin sopii erinomaisesti 15 mm paksuiset kumimatot ja käsipainoalueelle joko 30 mm tai 50 mm paksuiset kumimatot. 50 mm kumimattoja käytetään myös maastavetolavoissa ja niitä voidaan käyttää omalla kotisalillakin ihan sellaisenaan ilman kehyksiä. 

Huomioikaa, että HC Pron kumimatot pysyvät paikoillaan sellaisenaan ja eivät vaadi siis mitään liimoja eivätkä listoja asennukseen. Jos muutatte joskus toiseen tilaan saatte ottaa omat kumimattonne kätevästi mukaan uuteen paikkaan ja ette jousu myöskään korvaamaan vuokranantajalle mitään lattioiden naarmuista jne koska lattiat ovat olleet suojattuina alusta alkaen.
 
Crossfit nurmikkoa tai keinonurmea hankittaessa muistakaa ettei rautakauppojen keinonurmet kestä crossfit käytössä viikkoa tai kahta kauempaa, vaan alkavat hajoamaan heti ensimmäisestä päivästä alkaen. HC Pron crossfit keinonurmi on valmistettu kovaan crossfit kuntosalin ammattikäyttöön ja on markkinoiden kestävintä materiaalia tähän käyttöön.
 
HC Pron voimistelumatot, tatamit, taekwondo matot ja lämmittelymatot löydätte valikoimistamme ja ne ovat meillä varastotavaraa. 


Kaikki kumimatot ovat valmistettu kierrätyskumista ja ne ovat käytännössä hajuttomia.

Mitä se tarkoittaa?
Jos tilassa on normaali ilmanvaihto, niin kumin eikä minkään muunkaan hajua tunne.

Milloin kumin hajua voi tuntea? 
Kun kumimatot ovat tilassa johon paistaa suoraan aurinko ja siellä ei ole normaalia ilmanvaihtoa.
Esimerkkeinä pieni kellarisali, lasitettu parveke tai kasvihuone.
 
Kumimattojen pesu: Pese kumimatot normaalia paljon märemmällä mopilla ihan  puhtaalla vedellä tai tavallisella lattian pesuaineella. 
 

Huomasimme, että kuntosaliasiakkaat liukastuivat märällä tai betonisella lattialla ja menettivät pitonsa, mikä vaikeutti harjoittelua. Loimme ratkaisun, joka tarttuu lattiaan ja auttaa säilyttämään tasapainosi. Kumimattomme on helppo puhdistaa ja tarjoavat suojaa lattioille.

Me kaikki tiedämme, että kuntoilu on tärkeää terveydellemme, mutta jos sinulla on vaikeuksia pysyä paikallaan harjoitellessa, et ehkä yritä niin lujasti kuin sinun pitäisi.

Matot tarjoavat turvallisen ja pitävän harjoituspinnan kaikenlaiseen harjoitteluun. Matot on suunniteltu tarjoamaan parhaan tasapainon ja pidon. Ne ovat kannettavia ja helppo säilyttää. Ja ne on valmistettu 100 % kierrätyskumista, joten ne ovat myös ympäristöystävällisiä.

 

11 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu