Salivarusteet

Haluatko löytää laadukkaat kumimatot ja salivarusteet helposti ja nopeasti? HC Pron verkkokaupasta löydät kaiken tarvitsemasi!
 
Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia kumimattoja ja muita salivarusteita, jotka sopivat täydellisesti niin kotikuntoilijalle kuin ammattimaisellekin urheilijalle. Valikoimastamme löytyvät muun muassa kumiset voimistelualustat, treenimatonpäällysteet, seinäpallot, hyppynarut, treenikäsipainot ja paljon muuta.
 
Kumimattojemme laadukas materiaali takaa pitkän käyttöiän ja kestävyyden. Ne ovat helppoja pitää puhtaana ja ne tarjoavat erinomaisen pidon, mikä tekee niistä ihanteellisia esimerkiksi voimaharjoittelussa ja jooga- tai pilatesharjoituksissa. Tarjoamme myös kustomoitavia kumimattoja, joten voit saada juuri sinulle sopivan maton.
 
Salivarusteemme ovat myös korkealaatuisia ja kestäviä. Ne auttavat sinua tekemään treenisi tehokkaammaksi ja monipuolisemmaksi. Esimerkiksi seinäpallomme on erinomainen treeniväline tasapainon ja koordinaation parantamiseen, kun taas hyppynaru auttaa parantamaan kestävyyttä ja polttamaan rasvaa.
 
HC Pron verkkokauppa on erinomainen valinta sinulle, joka haluat löytää laadukkaat kumimatot ja salivarusteet. Tarjoamme nopean toimituksen ja edulliset hinnat, joten voit aloittaa treenaamisen heti. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omat kumimatot ja salivarusteesi jo tänään!
 
Kuntosalien perustana on aina hyvä aloittaa lattian kattamisella kumimatoilla.
HC Pron sertifioidut kuntosalin kumimatot eivät vaadi erikseen mitään liimoja eikä muita kiinnitysvaihtoehtoja vaan ne pysyvät paikoillaan sellaisenaan. 
HC Pron kumimatot autotalliin ja messumatoiksi, kyllä, kierrätysmateriaalista valmistetut kumimatot eivät pelkää kosteutta eivätkä likaa.

Kaikki kumimatot ovat valmistettu kierrätyskumista ja ne ovat käytännössä hajuttomia.

Mitä se tarkoittaa?
Jos tilassa on normaali ilmanvaihto, niin kumin eikä minkään muunkaan hajua tunne.

Milloin kumin hajua voi tuntea? 
Kun kumimatot ovat tilassa johon paistaa suoraan aurinko ja siellä ei ole normaalia ilmanvaihtoa.
Esimerkkeinä pieni kellarisali, lasitettu parveke tai kasvihuone.

Kumimattojen pesu: Pese kumimatot normaalia paljon märemmällä mopilla ihan  puhtaalla vedellä tai tavallisella lattian pesuaineella. 
 
Kuntosalitarvikkeet ja käytetyt kuntosalitarvikkeet kotiin löydätte HC Pron laajasta valikoimasta ja samat kuntosalitarvikkeet ja kuntosalivarusteet ovat käytössä yleisesti myös kaupallisilla kuntosaleilla ympäri Suomea.
Kuntosalitarvikkeet tori. 

Tuotteet 1-16 / 289

Set Descending Direction
Sivu
per sivu