Lisätarvikkeet

Kuntosalien ja fitnesssalien lisätarvikkeet ja salitarvikkeet

Mitä lisätarvikkeita ja salitarvikkeita tarvitsee kun aloitan oman salin tai kaupallisen kuntosalin?

Omalle kuntosalille tarvitsette tietenkin ne lisätarvikkeet mitä vain ja ainoastaan itse käytette ja tarvitsette.

Aloittaa voidaan kumimatoilla ja venyttelynurkan pehmustetulla matolla. Ne ovat jokaisen salin perusta.

Kaupallisen kuntosalin lisätarvikkeet riippuvat salin koosta ja konseptista. Yleisimmät lisätarvikkeet ovat kuitenkin treenipallot/slam pallot, kahvakuulat eli girya kuulat, erilaiset taljojen ote ja vetokahvat sekä ojentajaköydet.

Suuremmilla saleilla panostetaan nykyään myös Cross Fit tarvikkeisiin kuten erilaisiin kelkkoihin, tukkipunnerruksen tukkeihin, treeniköysiin eli Battle Rope, Warhammereihin eli suuriin lekoihin joilla hakataan suuria renkaita.

Kaikille saleille tarvitaan lisäksi painonosto ja voimanostovöitä sekä kevyempään treeniin pehmeitä ja kevyitä tukivöitä tarrakiinnityksellä. Dippivyö sopii niin dippiin kuin vyökyykkyyn.

Kaupalliselle salille tarvitaan lisäksi erialaisia huoltoöljyjä ja silikoneja taljojen ja juoksumattojen huoltoon.

Kunnollisella kuntosalilla on panostettu lisäksi työergonomiaan ja se tarkoittaa, että levypainot ovat aina niiden penkkien ja laitteiden välittömässä läheisyydessä joissa niitä tarvitaan. Hyvä idea on sijoittaa kaikki painopakalliset laitteet ja levypainoja tarvitsevat laitteet ja penkin omille alueilleen.

Leunavetotangot ammattikäyttöön ovat aivan "must" nykyään kun Street Workout nostaa päätään ympäri maailmaa. Muistakaa hankkia riittävän tukeva, leveä ja syvä HC Pron leuanvetotanko, jotta mahdollistatte treenit myös Street Workout hemmoille.

Vetokumit/vastuskumit ovat myös hyvä lisä kaikille kotisaleille ja kaupalisille kuntosaleille. Niiden avulla voidaan tarjota harjoittelu ja lämmittelymahdollisuutta myös arki-iltojen ruuhka-aikoina.

Muistakaa siis tarkistaa huolellisesti kuntosalille tarvittavat sali ja lisätarvikkeet.

16 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu