Nostokäsineet

Minkälainen on oikea ja virallinen voimanostovyö?
Virallisen voimanostovyön maksimipaksuus on 10mm ja leveys enintään 100mm. Vyö voi olla joko nahkainen voimanostovyö tai sitten keinonahkainen tai synteettisestä materiaalista valmistettu voimanostovyö.
Vöissä voidaan käyttää erilaisia lukkoja. Perinteisen lukituksen lisäksi käytetään myös tuplapiikeillä olevaa sulkijaa ja sitten päälle loksautettavaa pikalukkoa.
Kaikki nämä voimanostovyöt sopivat raaka ja varustenostajille niin treeniin kuin kilpailuihin. Paras voimanostovyö valmistetaan kokonaan aidosta nahkasta, myös sisältä piiloon jääviltä osiltaan.
Hyviä voimanostovöitä valmistavat HC Pro ja Wrange.
Penkkipunnerrusvyö niin raakanostajille kuin varustenostajille on erikoisvyö, joka on sivuiltaan leveämpi kuin takaa. Tälläinen nostovyö tukee hyvin keskivartaloa, mutta mahdollistaa paremman kaaren / nostoasennon kun leveä vyö ei estä selän kaaren ottamista.
Naisten ja miesten voimanostovöiden maksimimitat kilpailuissa on samat. Bodausvyöt ja Fitnessvyöt naisille ja miehille.

Kuinka bodausvyöt ja fitnessvyöt eroavat voimanostovöistä?
Bodausvyöt ja fitnessvyöt eroavat voimanostovöistä siten, että ne ovat kapeampia ja yleensä myös ohuempia kuin voimanostovyöt. Koska näitä vöitä käytetään vain treeneissä, niin niiden käyttötarkoitus onkin sekä tukea että pitää lämpimänä keskivarartaloa ja mahdollistaa samalla mahdollisimman vapaat liikeradat ja venytykset.
Nahkaiset bodausvyöt ovat tarkoitettu kovempaan treeniin suuremmilla painoilla ja niissä on aina metalliset lukot.
Nailoniset bodaus ja fitnessvyöt tulevat keskivartaloa ja lämmittävät myös paremmin kuin nahkaiset vyöt. Lisäksi nailoniset vyöt ovat erittäin kevyitä ja siksi erittäin mukavia mukana kuljetettavaksi. Naisten ja miesten treenikorsetit, tukiliivit ja rasvanpolttokorsetit. Nämä erilaiset nailonista valmistetut tukivyöt ovat huomattavasti leveämpiä kuin perinteiset voimanostovyöt ja bodausvyöt ja ne on aina valmistettu materiaaleista, jotka panevat keskivartalon hikoilemaan.

Mihin treenikorsettien rasvanpoltto ja vartalon kiinteyttäminen perustuu?
Niille jotka eivät syystä tai toisesta halua käydä kuntosalilla treenaamassa teho perustuu siihen, että korsettia pidetään monia tunteja päivässä vaatteiden alla ja korsetti panee keskivartalon aineenvaihdunnan töihin, pakottaa vartaloa supistumaan.
Jo kuukauden kuluttua tarvitaan tavallisesti jo seuraava pienempi koko treenikorsetista.
Niille jotka käyvät kuntosalilla harjoittelemassa korsetti puetaan päälle kuten treenivyöt ja se tukee ja lämmittää keskivartaloa. Kovemmissa treeneissä käytetään treenikorsettien päällä lisäksi pehmeää, mutta tukevaa nailonvyötä tarrakiinnityksellä.
Yleensä kuntosaliharjoitteluun liittyy myös ravinnon seuranta ja näiden yhteisvaikutuksena vartalo kiinteytyy nopeammin ja naisetkin saavat lopuksi vatsalihakset näkyviin.
Kaikki treenikorsetit kiinnitetään nopeasti ja helposti tarrakiinnityksellä.

Miten valitsen oikean treenikorsetin?
Valitse niin pieni treenikorsetti mikä juuri ja juuri menee päälle. Käytettäessäsi sitä jonkin aikaa huomaatte keskivartalonne ympärysmitan pienentyneen, ja voitte siirtyä numeroa pienempään kokoon.

Tuotteet 1-16 / 18

Set Descending Direction
Sivu
per sivu