Levypainot

Millaiset levypainot ja levytankolevyt sopivat teidän käyttöön? 

Vaikka äkikiseltään voi tuntua, että eihän sillä ole mitään väliä millaisilla levypainoilla harjoittelee.. kaikki kakskymppisethän painaa sen saman 20 kiloa?
Kyllä se on aivan totta, mutta erot tulevatkin siitä mikä levy sopii parhaisten mihinkin lajiin ja harjoitteluun ja millaiset levytankolevyt kestävät parhaiten ja pisimpään missäkin käytössä. HC PRO levypainot ovat kaikki 51,5mm keskiaukolla ja ne sopivat aukkojen puolesta Trap Bariin, Voimanostotankoon, Painonnostotankoon, Mutkatankoon, Cross Fit tankoon. säädettäviin käsipainoihin ja siis aivan kaikkiin kunnollisiin tankoihin. Teillä ei pitäisi olla yhtäkään syytä hankkia itsellenne levytankolevyjä millään muilla keskiaukoilla.

30mm vai 50mm (virallinen mitta oikeasti 51,5mm) reiällä olevat painot?

Huom! Teillä ei pitäisi edes pyöriä mielessä sellaista kysymystä... kaikki muut levytankolevyt paitsi 51,5 millisellä aukolla olevat on suunniteltu korkeintaan aloittelijoille ja lisäksi kotikäyttöön. Ongelmaksi saa myöhemmin se, että tälläiset 30mm (31,5mm aukolla) olevat levyt eivät sovi edes maailman yleisimpään 220cm pitkään suoraan levytankoon. Lisäksi voisi mainita, että epästandardeilla levyilla tai levytangoilla ei ole mitään jälleenmyyntiarvoa, joten tavoiteltu säästö osoittautuu lopuksi täydeksi tappioksi.

Edulliset levypainot

Edullisimmaksi tulee ostaa joko levypainojen sarja tai sitten levytangon ja levypainojen sarja, joissa jokaista levypainoa on sama määrä. Vinyyliset levypainot ovat lähinnä TV shop tavaraa, joka ei kyllä kelpaa oikeasti kunnolliseen treeniin kuin hätätilassa.

Metalliset ja valurautaiset levypainot jotka kestävät isältä pojalle

Jos haluatte saada oikeanlaisen tunnelman "tatsin" koti tai kaupalliselle kuntosalille, niin tällöin tulee valita kokonaisedulliset metalliset ja valurautaiset levypainot, jotka eivät voi hajota käytännössä koskaan. 
Lisäksi metallisilla levyilla harjoittelu tuottaa kivan vaimeasti kilisevän äänen, joka tuo keskimääräistä paremmalla salille sitä aitoa ja oikeaa tekemisen meininkiä.

50mm Levypainot

Olympia levypainot, Otekahvalliset mustat levypainot, Otekahvalliset värilliset levypainot, Levytankolevyt 51,5mm aukolla.
Monen erilaisen nimen mukaan nimetyt levytankolevyt, mutta HC PRO sarjassa niissä kaikissa on sama käyttötarkoitus ja 50mm hihoilla varustettuihin tankoihin sopivat 51,5mm keskiaukot. Otekahvalliset levytankolevyt sopivat kehonrakennukseen ja voimanostoon. Niitä on helppo ja mukava käsitellä otekahvojen ansiosta.
Ilman otekahvaa olevia 20kg ja 25kg levyjä on jo erittäin vaikeaa saada lattiasta ylös myös miehillä kun ne ovat kaatuneet lappeelleen. Lisäksi otekahvalliset levyt on turavallisempaa ladata ja poistaa esimerkiksi jalkakyykyn jälkeen, kun ei ole pelkoa, että levy lipeää kädestä. Nämä sama levyt sopivat kaikkiin HC PRO sarjan mutkatankoihin, erikoistankoihin, voimanosto ja painonostotankoihin. 

Bumber levyt & levypainot

HC PRO bumber levyt kestävät niin painonosto, olympianostot ja cross fit treenien ja kilpailujen toistuvat levyjen maahan & lattiaan pudotukset ja heitot. Bumber levytankolevyissäkin on normaali 50 mm tangon hihoihin sopiva reikä keskellä, joten niitä voidaan käyttää vapaasti kuntosalin kaikissa laitteissa ja levytankolevyissä. 
Bumber levyissä on laaja ja vahva metallisen keskiosa ja levyjen materiali on elastisempaa kuin tavallissa otekahvallisissa levyissä. Lisäksi tästä johtuen levyt ovat myös paksumpia kuin tavalliset levytankolevyt. HC PRO bumber levyjen etu on myös sen lisäksi, että ne sopivbat ristiin laitteisiin ja muihin tankoihin niin niiden korkeus on sama kuten tavallisissa 20kg, 25kg ja 50kg levytankolevyissä joten niitä voidaan käyttää myös sekaisin tavallisten levyjen kanssa maastavedossa ja muissa vetoliikkeissä. 

Tuotteet 1-16 / 20

Set Descending Direction
Sivu
per sivu