Painopakalliset kuntosalilaitteet

Painopakalliset salilaitteet ja kuntosalilaitteet HC Pro sarjasta on valmistettu siten, että laitteet liikkuvat juohevasti ja niissä on ergonomiset liikeradat.

Normaalissa käytössä myös ne asiakkaat, jotka eivät tätä ymmärrä kokevat kuitenkin uudenlaisen kokemuksen.. "Nämähän liikkuu ihanan juohevasti ja sujuvasti", "Oho nyt menee liike perille", "Miten tässä tulee näin kova pumppi?".

Painopakalliset laitteet valmistetaan käsityönä Euroopan Unionissa kokonaan alusta loppuun ja kaikkiin HC Pro laitteisiin on aina saatavilla varaosia sekä uusia nahkapäällysteitä juuri sillä alkuperäisellä värisävyllä. Useissa laitteissa on lisäksi painopakan valintamahdollisuus. Kevyimmät painopakat ovat riittäviä fitness saleille ja suurimmat painopakat ovat sellaisia, että vain harvat saavat niitä ylös.

Laitteitamme ovat hankkineet US navy, US Embassy, Transferwise, PTV Gym ja lukuisat muut kuntosalit Balttiassaja Suomessa.

Meillä on omana testilaboratoriona 5 HC GYM salia Virossa ja niissä voitte käydä myös testaamassa laitteita ennen ostopäätöstä.

Tuotteet 1-16 / 32

Set Descending Direction
Sivu
per sivu