HC GYM kuntosalit ja HC Pro kuntosalilaitteet

Olen Timo Majuri naimisissa ja 5 lasta ja olen yrittäjänä Virossa jo yli 20 vuotta.

Järjestämme tallinan lastenkodin lapsille ilmaisia treenejä sunnuntaisin jo muutaman vuoden ajan sekä tuemme Kohtla Nõmmen lastenkotia rahallisesti kuukausittain. Olen harrastanut voimanostoa ja eritoten penkkipunnerrusta myös kilpailumielessä aikaisemmin. Parhaat tulokset ovat master sarjaan 110/125 sarjoihin raakapenkki 231 kg, joka oli tuolloin maailmanennätys,  300 kg IPF paidalla oli myös MM tulos ja Pro paidalla 330 kg. Olen lisäksi harrastanut kehonrakennusta voimanoston lisäksi yhteensä tähän mennessä yli 35 vuotta.

Noin 8 vuotta sitten aloitimme ensimmäisen oman kuntosalin täällä Tallinnassa ja se olikin oikeastaan sattumaa alusta loppuun. Ostimme huutokaupasta 4 asuntoa ja yhden liiketilan ja idea oli tehdä pieni remontti ja myydä se hyvällä voitolla tai jos se ei onnistuisi sitten vuokrata ja jos sekään ei onnistuisi , niin tehdä oma kuntosali . Tuohon aikaan Bullfarmin Jari kävi muun porukan kanssa tallinassa ja koska Jari on kehonrakennuksen ja valmennuksen lisäksi erittäin terävä markkinoinnissa , niin hän ensinnäkin antoi ideaa meidän bonsuna saitin logoksi ja kertoi, että salin nimi tai mikä tahansa liikemerkki pitää olla lyhyt ja se pitää jäädä heti mieleen. Tämä opetus jäi kytemään ja lopuksi päädyimme HC GYM nimeen, joka kuvaa myös brändiä hyvin. HC GYM on kuntosali, jossa treenataan keskimääräistä kovempaa ja keskimääräistä suunnitellummin ja tämä resepti poikii sitten automaattisesti sen,että salit alkavat vetämään myös niitä, jotka haluavat kilpailla tai ovat jo kilpailijoita Fitness lajeissa tai kehonrakennuksessa. Tämä taas vetää lisää asiakkaita, jotka haluavat joko parempaan kuntoon tai saavuttaa jotain suurempaa. Kun ensimmäinen sali oli saatu auki, aloitimme kehittelemään itselle parempia ja parempia penkkejä ja laitteita, tästä syntyi uusi bisnes HC Pro kuntosalilaitteet, joita myydään kaikkiin Euroopan maihin ja suhteessa eniten Suomeen.

 Miten HC Pro kuntosalilaitteet eroavat muista laitteista?

 HC Pro kuntosalilaitteet on suunnitelleet kilpatason kehonrakentajat ja voimanostajat ja ne eivät tule koskaan täysin valmiiksi. Syynä on se, että jokaista penkkiä ja laitetta on mahdollista kehitellä vieläkin paremmaksi. Nykyään noin puolet kehitysideoista tulee asiakkailta. Jos idea on riittävän hyvä se siirretään välittömästi tuotantoon ja on saatavilla suoraan seuraavista tilauksista. Laitteiden ja penkkien seinämävahvuus on alkaen 3 mm ja painopakat ovat saatavilla jopa 350 kiloon asti. Tällaiseen eivät suuret valmistajat halua mennä kustannusten takia tai siksi että sellaiset laitteet eivät sopisi kuitenkaan heidän konseptiinsa. Muista heavy duty tuotteista voidaan vielä mainita käsipainot aina 100 kiloon asti. Laitteita, Omia lisäravinteita ja varusteita on jo muutamia satoja erilaisia. Suomalaille yritysasiakkaille verovapaat ostot Yrityksille, jotka ovat alv rekisterissä Suomessa on kaikki ostot verovapaita. Verovapaan hinnan voitte myös laskea itse hankintoja suunnitellessa. Verovapaan hinnan saatte jakamalla koko ostosten loppusumman 1,2:lla.

Lähitulevaisuudessa valikoimiin lisääntyvät marketteihin ja urheiluliikkeisiin sopivat salitarvikkeet, jotka ovat valmiiksi kuluttajapakkauksissa ja sopivat kaikkiin myyntiseiniin ja hyllyihin sellaisenaan. Tuotteilla on myös suomen kielinen tuoteteksti ja EAN koodit valmiina.

Omat treenit : 

Treenaan vaihtelevilla ohjelmilla 2–4 kertaa viikossa ja yritän tehdä treenit aina mahdollisimman tehokkaasti ja mahdollisimman suurilla painoilla. Tällä hetkellä on trendi tehdä liikkeet täysillä liikeradoilla ilman tukevia varusteita. Penkissä tällä hetkellä 14x 130 kg ja syväkyykyssä 6x170kg. Youtubessa kirjoitettaessa HC GYM tai HC Pro voitte tutustua HC GYMillä tehtyihin treenivideoihin. Siellä on myös suht kovia loppuun asti tehtyjä High Intensity Training videoita.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Tulevaisuudessa on laitteiden ja varusteiden kehittelyä sekä kehittää vieläkin hieman parempia ja tehokkaampia ravintolisiä. Suurena haaveena olisi joskus avata todella suuri oma kuntosali , johon mahtuisi ihan kaikki mahdolliset toiminnot ja ideat.Lisäksi suunnitelmissa on yhtiön omistuspohjan laajentaminen joko listautumalla tai sitten suunnatulla annilla. Yhtiömuodon olemme jo vaihtaneet myös listautumiseen sopivaan "AS" eli osakeyhtiö muotoon. 

Yrityksemme HC Pro AS, jolle kuuluu HC Pro Kuntosalilaitteiden tuotanto ja myynti on perustettu yli 30 vuotta sitten. Reaaliaikaiset tiedot tästä :