Testosteronin tehostajat

Jos libidonne on ollut tavallista vaatimattomampi ja niin halu kuin energia puuttuu, voi syy olla miessukuhormonin testosteronin matala taso. Normaalit testosteronitasot ovat paras ystäväsi lihasten rakentamisessa ja yleisessä jaksamisessa. Ne saavuttavat huippunsa 20-vuotiaana ja laskevat sitten tasaisesti 1,6 prosenttia vuodessa alkaen 30 vuodesta eteenpäin.

Nykyään yli 30-vuotiailla miehillä on testosteronin, mieshormonin taso, joskus niinkin alhaisella tasolla kuin yli 80-vuotiailla miehillä, ja tämä aiheuttaa ongelmia.
1) Lapsien saaminen.
2) Heikko siittiöiden laatu.
3) Matala seksuaalinen aktiivisuus.
4) Yleinen matala itsetunto.
Tuote, kuten "C60+ ANABOL ELITE TESTO", auttaa nostamaan testosteronitasoa, parantamaan libidoa ja vähentämään myös kehon tulehduksellisia prosesseja.

Vahvin yhdistelmä, jonka voi laillisesti ostaa, on C60+ ANABOL ELITE TESTO + HC PROFESSIONAL 100% TRIBULUS.
Tutkimukset ovat osoittaneet, että Tribulus Terrestris käynnistää luteinisoivien hormonien tuotannon, mikä johtaa testosteronin luonnolliseen synteesiin. Biologisesti aktiivinen testosteroni nousee 41%, kun käytetään TribulusPro-valmistetta 750 mg. Testosteronitasot vaikuttavat merkittävästi lihaksen kasvuun. TribulusPro korvaa erinomaisesti steroidilääkkeitä, joilla on vakava sivuvaikutus - kehon luonnollisen testosteronituoton menetys pitkän lääkekuurin jälkeen.

Universal Animal TEST ja STAK ovat tämän tuoteryhmän parhaiten tunnetut USA brändit ja niiden kehittelyyn onkin käytetty jos ei miljoonia, niin ainakin satoja tuhansia. 

Tuotteet 1-16 / 19

Set Descending Direction
Sivu
per sivu