Urheiluvaatteet

Millaiset treenivaatteet salille?

Salille kannattaa pukea päälle itselleen ja treeniin hyvin sopivat treenivaatteet ja varusteet. Tavallisesti kuntosalille puetaan verkkarit ja t-paita.
Pidemmälle ehtineet miespuoliset salilla kävijät suosivat hihattomia paitoja, jotka antavat käsille enemmän tilaa ja mahdollisuuden nähdä paremmin kuinka lihakset toimivat erilaisissa liikkeissä. Eikä ne ihalevat katseetkaan pahaa tee.
Salitarvikkeista tärkeimmät ovat hyvät ja laadukkaat salikengät, treenivyö ja toisille lisäksi treenihanskat.
Suurempia painoja käytettäessä jalkakyykyssä on hyvä olla tukevat polvisiteet ja penkkipunnerruksessa kunnolliset ja tukevat rannesiteet. Markkinoiden parhaat rannesiteet ovat tämän hetken maailman parhaiden penkkipunnertajien Jani Murtomäen ja Peteris Isajevs (305kg raakapenkissä) suosittelemia ja käyttämiä varusteita.
Jani Murtomäki on ottanut treeneissä paidalla 450 kg testejä, joten voitte olla varma, että HC PROn ''PRO SERIES'' rannesiteet ovat kyllin tukevia myös teidän käyttöönne.
HC PROn vapaa-ajan asusteet ja treenivaatteet ovat leikkauksiltaan sellaisia, että ne korostavat urheilullista vartaloanne.
Käyttäkää myös Sling Shot apuvälinettä jos penkkipunnerruksen ennätys on jäänyt junnaamaan paikoilleen.

Tuotteet 1-16 / 94

Set Descending Direction
Sivu
per sivu