BCAA ja Muut Aminohapot

Lisäravinteet: Glutamiini, GABA, Karnosiini ja muut Aminohapot

Tähän tuoteryhmään on koottu kaikki aminohapot. Proteiini koostuu aminohapoista ja kun proteiinin aminohapot otetaan erikseen, niin niillä on erilaisia terveysvaikutuksia kuten: Lihaskasvua ja palautumista suosivat aminohapot, Rasvanpolttoa helpottavat aminohapot, unen laatua parantavat aminohapot ja välttämättömät aminohapot, joita keho ei pysty itse valmistamaan, vaan ne pitää saada aina ruuan mukana tai lisäravinteina suun kautta sisään. 

L-Arginiini on aminohappo, joka on lähes kaikkien tehonlisääjien ja potenssia parantavien ravintolisien vaikuttavana aineena sen verisuonia laajentavan vaikutuksen ansiosta.

GABA on kasvuhormonin eritystä lisäävä aminohappo ja sitä suositellaan otettavaksi yhdessä kaupastamme saatavan Inositolin kanssa iltaisin ennen nukkumaan menoa suhteessa yksi lusikka tai kapseli Gabaa ja 2 Inositolikapselia yhdessä.
Eniten hyötyä urheilijoille on BCAA aminohapoista, koska ne imetyvät suoraan lihaksiin käymättä maksan kautta ja auttavat niin palautumaan treeneistä kuin kasvattamaan lihaksia, sekä säilyttämään mahdollisimman paljon lihasta dieetin aikana.

Beeta alaniini on ehkä kaikkein tehokkain tehonlisääjä urheilijoille. Edun huomaa jo ensimmäisessä treenissä ja koko vaikutus tulee kuukauden aikana kun tuotteen pitoisuus on noussut kehossa maksimiin. 

Tuotteet 1-16 / 62

Set Descending Direction
Sivu
per sivu