Kumimatto 100x100 cm - CE sertifioitu

SKU
rubmat

Korkealaatuinen HC PRO kumimatto kuntosalille, tehtaaseen, autotalliin, työtilaan, kumimatto ulkokäyttöön, pestävä matto, kumimatto yleiskäyttöön.
Kuntosalikäyttöön suunniteltu matto kestää vuodesta toiseen.
Näitä kumimattoja on kaikkein kovimmilla saleilla kuten PTV GYM salit, Loaded Tampereella, HC GYM salit ja kymmenillä muilla kaupallisilla ja kotisaleilla.

Huom. HC PRO kumimatto sopii sellaisenaan käsipainoalueelle suojaamaan lattioita. Varaosaliikkeiden 6–8 mm matot kyllä estävät kolahdusta, mutteivat lattioiden vaurioita.

Korkealaatuisen HC Pro-kumimaton toinen puoli on kovempi kuin toinen. Käyttötarkoituksesta riippuen voit valita joko tiiviimmän ja sileämmän puolen tai karkeamman ja hiukan elastisemman puolen. Yleensä kuntosaleilla on käytössä sileä puoli. Kumimatot säästävät myöhemmät liiketilan kunnostamisen kustannukset, sillä matot suojaavat lattiapinnat harjoittelun aikana. Kumimatot olisi hyvä laittaa/asentaa lattialle ennen urheiluvälineiden ja kuntosalilaitteiden asentamista.

Asentamisessa ainoa huomioitava asia on, että ensimmäinen seinän vierestä alkava linja on 100% suora. Eli älä asenna seinää vasten suoraan jollei seinän suoruutta ole ennen tarkistettu laserilla.

Säästä kalliit asennuskulut: Matot voidaan levittää itse ilman mitään työkaluja suoraan lattialle ja myöskään mitään liimoja ei tarvita. Jos matot loppuvat keskellä liiketilaa tai harjoitusalueen reunaan, tulee sinne laittaa kolmiomallinen lista tai leveä L - kirjaimen muotoinen lista, joka sitoo reunimmaiset kumimatot paikoilleen.

Lisäsäästö: Jos joskus tulee tarve muuttaa, saatte omat kumimattonne mukaan helposti heittelemällä ne 40–50 kpl kasoihin suoraan lavoille. Ei purkua, ei lattioiden uusintaan, vain pölyt pois ja eteenpäin.

28,90 € Normaalihinta 28,90 €
Varastossa

Kumimattojen etua verrattuina muihin ratkaisuihin:

  • Varmistaa sen, että lattia on hyvässä kunnossa, eikä sinun tarvitse korvata vuokranantajalle tulevia korjauskustannuksia muuton yhteydessä.
  • Jos päätät siirtyä suurempiin tiloihin, voit viedä matot seuraavalle salille tai myydä ne lähes samaan hintaan, jonka olet ostanut, ja kokonaiskustannukset ovat hyvin pieniä verrattuna muihin vaihtoehtoihin.
  • Sinun ei tarvitse palkata kalliita asentajia, koska voit helposti asettaa matot omaan harkintasi mukaan.
  • Kumimatto tekee tavallisesta huoneesta miellyttävän "PRO" -tason kuntosalin. Ne tarjoavat huomaamatonta mukavuutta asiakkaille ollessaan joustavia ja samalla pitäviä.
  • Kumimatoilla voi suorittaa monia erilaisia ​​harjoituksia, kuten venyttelyä, vatsaharjoituksia, kyykkyjä, selkäharjoituksia jne. koska mattojen pehmeä pinta takaa mukavuuden ja turvallisen pidon.
  • Vaimentaa iskuja lattiaan.
  • Vaimentaa ääntä/kolinaa, joka on erittäin tärkeää, kun kuntosalinne on kiinteistössä, jossa on muitakin yrittäjiä.
  • Ei pölyongelmaa, eikä allergioita.
  • Puhdistaminen ilman pesuaineita märällä mopilla.

Yhdelle lavalle menee noin 50 kpl kumimattoja, eli siis noin 50 neliötä.

Erittäin tärkeä yksityiskohta valittaessa kumimattoja: 

Huomioikaa, että HC PROn kumimatot ovat paksuudeltaan markkinoiden tarkempia. Tämä voi tuntua alkuun epäoleelliselta, mutta markkinoilla on kumimattoja joiden paksuus vaihtelee jopa yli 10 %.  30 mm kumimatossa voi siis yksi laita olla 3 mm paksumpi kuin toinen ja tällöin kumimatot alkavat "hammastamaan" suorallakin lattialla. Toinen oleellinen ominaisuus on HC PRO kumimattojen sitkeys. Eli markkinoilla liikkuu päältäpäin katsottuna samanlaisia kumimattoja, mutta huomatkaa, että HC PROn kumimatoissa toinen puoli on myös sileämpi ja voitte valita joko sen yläpuoleksi koska se kestää vieläkin paremmin kulutusta ja on helpompi puhdistaa kuin kumimaton alapuoli, joka on rakenteeltaan karkeampi. Tämä sitkeä ominaisuus tarkoittaa sitä, että HC PRO kumimatot eivät murene samalla tavalla kovassa käytössä kuin monet markkinoilla olevat kumimatot.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1000 mm
Leveys1000 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kumimatto 100x100 cm - CE sertifioitu

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO