Garage gym landmine

SKU
BR301

HC Pro Landmine -kiinnitys on monipuolinen ja tehokas väline monenlaisiin harjoituksiin. Tässä kerrotaan, miten tällä välineellä harjoitellaan ja missä urheilulajeissa siitä saadaan eniten hyötyä.

Miten Harjoitellaan HC Pro Landmine -kiinnitykstapin avulla:

 1. Kiinnitys ja Painolevyt: Kiinnitä HC Pro Landmine -kiinnitys lattiaan ja lisää siihen sopiva määrä levytankolevyjä. Tämä toimii kiinnityspisteenä landmine-harjoituksille.
 2. Levytangon Käyttö: Kiinnitä levytanko HC Pro Landmine -kiinnitykseen. Tanko kiinnitetään toisesta päästään kiinnitykseen, ja harjoitukset suoritetaan tangon toisesta päästä.
 3. Monipuoliset Harjoitukset: HC Pro Landmine -kiinnityksellä voit suorittaa monenlaisia harjoituksia, kuten työntöjä, vetoja, kiertoliikkeitä ja kyykkyjä. Landmine-harjoittelun etu on liikkeiden monipuolisuus ja lihasryhmien laaja aktivointi.
 4. Helppo Irrotus: Harjoituksen jälkeen levytanko irrotetaan HC Pro Landmine -kiinnityksestä, jolloin laite on nopea siirtää ja valmistella seuraavaa käyttöä varten.

Urheilulajit, Joissa HC Pro Landmine on Hyödyllinen:

 1. Voimaharjoittelu ja Kehonrakennus: Tehokas väline voiman ja lihasmassan kehittämiseen.
 2. CrossFit ja Toiminnallinen Harjoittelu: Suosittu CrossFitissä ja toiminnallisessa harjoittelussa niiden kyvyn vuoksi aktivoida useita lihasryhmiä samanaikaisesti.
 3. Kamppailulajit: Parantaa voimaa, liikkuvuutta ja räjähtävyyttä, jotka ovat keskeisiä elementtejä kamppailulajeissa.
 4. Palloilulajit: Kuten jalkapallo, koripallo ja rugby, joissa voima, liikkuvuus ja kehonhallinta ovat tärkeitä.
 5. Kuntoutus ja Vammojen Ennaltaehkäisy: Kontrolloitu tapa harjoitella lihasvoimaa ja liikkuvuutta, erinomainen kuntoutukseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn.

HC Pro Landmine -kiinnitystappi on erinomainen työkalu voiman, liikkuvuuden ja kehonhallinnan kehittämiseen, ja se sopii monenlaisiin harjoitusympäristöihin ja urheilulajeihin.

Toimitus 4 pv
59,90 €
Varastossa

Maastavetoalustat, kuten tämä mainittu 30 mm paksu painonnostolava, ovat tärkeä varuste kuntosaleilla. Ne tarjoavat useita etuja sekä kuntosalin omistajille että käyttäjille. Lisäksi vetokumitappien käyttö maastavetoharjoittelussa tuo mukanaan omat hyötynsä. Käydään läpi nämä edut tarkemmin:

Maastavetoalustan Edut Kuntosaleilla:

 1. Lattian Suojelu: Painonnostolavat suojaavat kuntosaliin lattiaa painojen pudotuksen aiheuttamilta vaurioilta. Ne vähentävät myös melua ja tärinää, mikä on erityisen tärkeää, jos kuntosali sijaitsee asuinrakennuksessa tai kerrostalossa.
 2. Turvallisuuden Parantaminen: Maastavetoalustat tarjoavat tasaisen ja vakautetun alustan harjoittelulle. Tämä vähentää loukkaantumisriskiä ja parantaa harjoittelun turvallisuutta.
 3. Harjoittelun Tehokkuuden Lisääminen: Tasainen ja vakaa alusta mahdollistaa paremman suoritustekniikan ja tehokkaamman harjoittelun.
 4. Monipuolisuus: Maastavetoalustat sopivat monenlaiseen voimaharjoitteluun, ei pelkästään maastavetoon. Ne ovat hyödyllisiä myös esimerkiksi olympiapainonnostossa ja muissa voimannostoliikkeissä.

Vetokumitappien Käytön Edut:

 1. Vastuksen Lisääminen: Vetokumitapit mahdollistavat vastuskumien käytön, mikä lisää liikkeen vastusta. Tämä tarjoaa progressiivisen vastuksen harjoitteluun, mikä on tehokas tapa voiman kehittämiseen.
 2. Liikkeen Vaiheiden Korostaminen: Vastuskumit lisäävät vastusta liikkeen aikana tietyissä vaiheissa, mikä auttaa kehittämään lihasvoimaa ja parantamaan suoritustekniikkaa erityisesti liikkeen "lukko"vaiheessa.
 3. Monipuolistaa Harjoittelua: Käyttämällä eri vahvuisia vastuskumeja voi monipuolistaa harjoittelua ja kohdentaa lihastyötä eri tavoin.

Tärkeää Huomioitavaa Maastavetoalustan Käytössä:

 • Kiinnitys: Jos käytetään vastuskumeja, on tärkeää, että maastavetoalusta on tukevasti kiinnitetty lattiaan, jotta se ei nouse tai liiku harjoittelun aikana.
 • Lattiakiinnikkeet: Alustaan on porattu valmiiksi reiät lattiakiinnikkeitä varten, mutta ne eivät sisälly toimitukseen ja niiden valinta riippuu lattiatyypistä.

Yhteenvetona, maastavetoalustat, kuten tämä mainittu painonnostolava, ovat erinomainen lisävaruste kuntosaleille, tarjoten turvallisen ja tehokkaan harjoittelualustan. Vetokumitappien käyttö lisää harjoittelun tehokkuutta ja monipuolisuutta, mikä tekee niistä hyödyllisen lisän voimaharjoittelun varustukseen.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Paino5 kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Garage gym landmine

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO