Kumimatto 100x100 cm

SKU
rubCrossmat

Suorareunainen kumimatto, jossa toinen puoli on ilman ristikuviota ja  toinen puoli tasaisella, mutta karhealla pinnalla.

Voitte itse päättää kumminpäin kumimatot näyttäisivät paremmalta. Molemmat puolet ovat yhtä pitäviä ja karheita.

6 Muuta HC Pro kumimattojen lisäetua: 

  • Varmistaa, että lattiat ovat hyvässä kunnossa, eikä sinun tarvitse enää korvata vuokranantajalle lattian korjauskustannuksia.
  • Jos päätät siirtyä muualle suurempiin tiloihin, voitte viedä matot seuraavalle kuntosalille tai myydä ne noin puoleen hintaan siitä, jolla ne ostitte. Kokonaiskustannukset ovat erittäin pienet verrattuna muihin vaihtoehtoihin.
  • Sinun ei tarvitse palkata kalliita lattiapäällysteiden asennusyrityksiä, koska voitte helposti asentaa matot omin avuin.
  • Kumimatot tekevät normaalista tyhjästä liiketilasta ja hallista "PRO" -tason kuntosalin ulkonäön ja mukavuuden suhteen. Ne ovat mukavia jalan alla kävellessä ja antavat lisää tukea ja varmuutta treeneihin.
  • Kumimattoille voidaan suorittaa monia erilaisia ​​harjoituksia, kuten venyttely, vatsaliikeharjoitukset, kyykky, selkäharjoitukset jne. koska mattojen pehmeä pinta varmistaa mukavuuden ja turvallisuuden harjoittelua suoritettaessa. Jalat eivät lipeä ja asento pysyy hyvin koko sarjan loppuun asti.

Matot on valmsitettu kierrätysmateriaalista Euroopan Unionissa.

Valmistettu Euroopan Unionissa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

31,92 € Normaalihinta 39,90 €
Ei varastossa

Erittäin tärkeä yksityiskohta valittaessa kumimattoja: 

Huomioikaa, että HC PROn kumimatot ovat paksuudeltaan markkinoiden tarkempia. Tämä voi tuntua alkuun epäoleelliselta, mutta markkinoilla on kumimattoja joiden paksuus vaihtelee jopa yli 10 %.  30 mm kumimatossa voi siis yksi laita olla 3 mm paksumpi kuin toinen ja tällöin kumimatot alkavat "hammastamaan" suorallakin lattialla. Toinen oleellinen ominaisuus on HC PRO kumimattojen sitkeys. Eli markkinoilla liikkuu päältäpäin katsottuna samanlaisia kumimattoja, mutta huomatkaa, että HC PROn kumimatoissa toinen puoli on myös sileämpi ja voitte valita joko sen yläpuoleksi koska se kestää vieläkin paremmin kulutusta ja on helpompi puhdistaa kuin kumimaton alapuoli, joka on rakenteeltaan karkeampi. Tämä sitkeä ominaisuus tarkoittaa sitä, että HC PRO kumimatot eivät murene samalla tavalla kovassa käytössä kuin monet markkinoilla olevat kumimatot.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1000 mm
Leveys1000 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kumimatto 100x100 cm

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO