Ananaksen makuinen rasvanpolttoshotti 100 ml

SKU
OvFaBush10mlpi

FAT BURNER SHOTTI on ainutlaatuinen ravintolisä juoman muodossa niille, jotka haluavat polttaa kehon rasvaa. Omenatuoremehuumme rikastettu poltin sisältää yhdeksän aktiivista ainesosaa, jotka tukevat lipolyysiä ja auttavat ylläpitämään sopivaa kehon painoa.

Rasvanpolttoshotin ilman kofeiinia sisältävien ainesosien ominaisuudet:

9 AKTIIVISTA AINESOSAA - Ravintolisässä olevat aktiiviset ainesosat takaavat kattavan vaikutuksen kehon rasvan polttoon.

METABOLISMIN STIMULOINTI – Lisäravinteella on aineenvaihduntaa kiihdyttäviä ominaisuuksia, joten on helpompaa menettää ylimääräisiä kiloja.

TERVEELLINEN ULKONÄKÖ – Biotiini ja riboflaviini edistävät ulkonäköäsi. Niiden ansiosta voit nauttia terveestä ihosta, hiuksista ja kynsistä.

AINA KÄDEN ULOTTUVILLA – Voit nauttia rasvanpolttajan hedelmäisenä shottina missä tahansa haluat. Tuote on valmis juotavaksi!

Aktiiviset ainesosat

Beta-alaniini. Se tukee lihasmassan rakentamista. Lisää tehokkuutta. Se auttaa vähentämään väsymystä.

L-arginiini. Se voi tiivistää verisuonia. Se auttaa sinua regeneroimaan kudoksia ja rakentamaan lihaskudosta. Se stimuloi immuunijärjestelmää.

L-karnitiini. Se edistää kolesterolin vähentämistä. Se kiihdyttää kehon rasvan palamista. Siinä on antioksidanttisia ominaisuuksia. Se voi vahvistaa lihaksia.

Koliinibitartraatti. Se vahvistaa soluseiniä ja voi parantaa motorisia kykyjä.

B6-vitamiini. Se säätelee aminohappojen, hiilihydraattien, rasvojen ja typpiyhdisteiden aineenvaihduntaa. Se edistää magnesiumin imeytymistä.

Niasiini. Se yhdistää ja hajottaa aminohappoja, hiilihydraatteja ja rasvahappoja. Se säätelee kolesterolia ja suojaa hermosoluja.

Riboflaviini. Se tukee hermo- ja immuunijärjestelmien toimintaa. Se edistää hiusten, ihon ja kynsien kasvua ja uusiutumista.

Pantoteenihappo. Se vähentää väsymystä ja pitää sinut henkisesti virkeänä. Se osallistuu kolesterolin synteesiin. Se säätelee energianhallintaa ja aineenvaihduntaa.

Biotiini. Vastaa ihon, hiusten ja kynsien oikeasta kunnosta. Se varmistaa energianhallinnan oikean toiminnan. Se tukee kehon uusiutumista.

1,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttö

Ota 1/2 pulloa (50 ml - 10 teelusikallista) kerran päivässä ennen suunniteltua liikuntaa. Yksittäisen annoksen kulutus, joka on yli 800 mg beta-alaniinia, saattaa aiheuttaa haittavaikutuksia (kutina, tunnottomuus). On suositeltavaa ottaa yksi 800 mg:n annos vähintään 3 tunnin tauolla tuotteen yksittäisten annosten välillä. Tuote on tarkoitettu henkilöille, joilla on lisääntynyt fyysinen aktiivisuus. Sakeutuminen on luonnollinen ilmiö. Ravista ennen käyttöä. Avattuasi säilytä jääkaapissa ja kuluta 48 tunnin kuluessa.

Ainesosat

Vesi, omena mehu tiivistetystä omena mehusta 20%, L-karnitiini, happamuuden säätöaine: sitruunahappo; beta-alaniini, L-arginiini, koliinitartraatti, aromi, makeutusaineet: asesulfaami K, sukraloosi; säilöntäaineet: kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti; nikotiinihappo (niasiini), kalsium D-pantotenaatti (pantoteenihappo), riboflaviini (B2-vitamiini), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), D-biotiini (biotiini).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Aktiiviset ainesosatAnnosta kohden% RI*
Beta-alaniini800 mg-
L-arginiini750 mg-
L-karnitiini1000 mg-
Koliinibitartraatti, josta:244 mg-
- koliini100 mg-
B6-vitamiini0,7 mg50
Niasiini7,5 mg47
Riboflaviini5 mg357
Pantoteenihappo5 mg84
Biotiini12,5 µg25

*RI - Viite saanti.

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotjuomat
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ananaksen makuinen rasvanpolttoshotti 100 ml

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).