OSTROVIT TRI- KREATIINIMALAATTI 500G

SKU
OVTriCrMa500
OstroVit Tri-Kreatiinimalaatti on korkealaatuisin ravintolisä, joka on kreatiinimalaatin lähde. Se on kreatiinin ja omenahapon yhdistelmä suhteessa 1: 3. Lisäosa ei sisällä liikaa  täyteaineita ja muita lisäaineita. Tuotteen mikronisointi on korkeimmalla tasolla. Tuotteen ihanteellinen hyötysuhde ja korkea liukoisuus määräytyivät korkeiden kuluttajavaatimusten mukaan.
500 g kreatiinimalaattia pakkauksessa
Tuote sisältää 200 annosta pakkauksessa
1 annos = 2,5 g
Ei liiallisia aromeja ja säilöntäaineita .Herkullinen valikoima True Taste -makuja.
Kreatiinimalaatti tehostaa  kreatiinin anabolista, ergogeenistä ja antikatabolista vaikutusta. Kreatiini on proteiinifragmentteista valmistettu orgaaninen yhdiste, jota esiintyy lihaskudoksessa. Kreatiinin päätehtävänä on kerätä energiaa lihaksiin, mikä lisää energian määrää, jota voidaan käyttää harjoituksen aikana. Lisääntynyt energiasisältö lihaksissa lisää kehon voimaa ja kestävyyttä, mikä lisää säännöllistä harjoituksen tehokkuutta. Lisäksi se nopeuttaa  kehon kuivan lihasmassan kasvua, lisää lihasvoimaa ja lisää kehon tehokkuutta. Lisäksi kohonnut kreatiinipitoisuus myötävaikuttaa nopeampaan lihaksen uusiutumiseen harjoittelusarjojen välillä, mikä hidastaa kehon fyysisen ja henkisen väsymyksen vaikutusta. Kreatiinimalaatti on yksi parhaiten liukenevista kreatiinimuodoista, elimistö absorboi sen hyvin ja muuntaa tehokkaasti fosfogreatiiniksi. Sille on ominaista korkea stabiilisuus johtuen suuremmasta vastustuskyvystä vatsaentsyymeille.
Paras vaikutus saadaan pitkäaikaisella täydentämisellä yhdistettynä oikeaan, tasapainoiseen ruokavalioon, asianmukaiseen harjoitteluun ja lepoon.
Toimii anabolisesti - tukee puhtaan lihasmassan rakentamista.
Lisää kehon voimaa ja tehokkuutta.
Tukee kehon rasvan vähentämistä.
Lisää treenin tehokkuutta.
Nopeuttaa lihasten palautumista harjoituksen jälkeen.
Viivästyttää kehon väsymyksen vaikutusta.
Kreatiinin hyvin imeytyvä muoto.
Käyttöohje: 
Lisää 2,5 g (1/2 mittalusikkaa) 100 - 150 ml: aan vettä tai mehua. Treenipäivinä juo kaksi annosta päivässä, yksi heti heräämisen jälkeen, toinen harjoituksen jälkeen. Muilla kuin harjoituspäivillä juo yksi annos päivässä heräämisen jälkeen

Ravintolisä
Ei lasten ulottuville.
Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota.
Päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Viimeinen myyntipäivä merkattu pakkaukseen.

Ei varastossa
Lisätietoja
Paino0.500000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT TRI- KREATIINIMALAATTI 500G
More from OstroVit