Swiss bar - moniotetanko suoralla otteella

SKU
SW181

HC PRO Swiss Tanko Suoralla Otteella - Monipuolinen Harjoitteluväline Kuntosalille

Koe täydellinen harjoittelu HC PRO Swiss Tangolla, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia suoralla otteella. Tämä innovatiivinen tanko, joka on asetettu 90 asteen kulmaan, mahdollistaa ergonomisen otteen, joka tukee käyttäjän ranteita ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Ideoita käyttöön ja hyödyt kuntosaliharjoittelijoille:

  • Ergonominen ote: Suora otteellinen suunnittelu tarjoaa mukavamman ja turvallisemman tavan suorittaa leuanvetoja, maastavetoja ja punnerruksia.
  • Monipuolisuus: Yhteensopivuus HC Pro monitoimitelineen ja penkkipunerruspenkkien kanssa tekee tästä tangosta erinomaisen lisän jokaiselle kuntosalille, mahdollistaen laajan valikoiman harjoituksia yhdellä välineellä.
  • Voimaharjoittelu: Erinomainen työkalu voiman ja lihasmassan kasvattamiseen, tarjoten mahdollisuuden keskittyä eri lihasryhmiin.

Hyödyt kuntosalin omistajille:

  • Kestävyys: Valmistettu kestämään kovaa käyttöä, mikä takaa pitkän käyttöiän ja vähentää tarvetta jatkuvalle uusimiselle.
  • Tyytyväiset asiakkaat: Tarjoamalla monipuolisen ja turvallisen harjoitteluvälineen, kuntosalisi houkuttelee laajempaa asiakaskuntaa ja lisää asiakastyytyväisyyttä.
  • Sijoituksen arvoinen: Tämän tangon lisääminen kuntosalisi varusteluun on kustannustehokas tapa laajentaa tarjontaasi ja erottautua kilpailijoista.
Toimitus 4 pv
Tarjoushinta 174,00 € Normaalihinta 340,00 €
Varastossa

Mitat: 2100*190*70mm.

Käyttöideoita:

  • Integroi Swiss Tanko osaksi ryhmäliikuntatunteja, tarjoten uuden ja innovatiivisen tavan harjoitella.
  • Järjestä Swiss Tangon erikoiskursseja, korostaen sen monipuolisuutta ja hyötyjä.
  • Luo haasteita ja kilpailuja, jotka keskittyvät Swiss Tangolla suoritettaviin harjoitteisiin, lisäten jäsenistösi motivaatiota ja yhteisöllisyyttä.

HC PRO Swiss Tanko suoralla otteella on ehdoton hankinta jokaiselle kuntosalille, joka haluaa tarjota asiakkailleen parhaat mahdolliset välineet heidän fitness-matkaansa varten.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2100 mm
Leveys190 mm
Korkeus70 mm
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Swiss bar - moniotetanko suoralla otteella

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO