Donkey calf - arnoldin aikainen pohjelaite

SKU
donkeycalfmachine

HC PRO Donkey Calf - Pohkeet seisten kuntosalilaite.

Erittäin hyvin pohjelihaksia venyttävä kuntosalilaite. Vipuvarsien ansiosta erittäin raskas ja tehokas laite, joka liikkuu lähes kitkatta joka suuntaan.

Uudessa versiossa 200 kilon painopakka 80 kilon sijaan. Hinta on kuitenkin sama kuin ennen.

Laadukkailla HC Pro kuntosalilaitteilla on myös jälleenmyyntiarvoa, koska laitteet on suunniteltu kestämään vuosia ja rungoltaan lähes ikuisesti. Yhtiömme on perustettu 24 vuotta sitten ja meidän kautta saatte kaikille laitteille tarvittaessa uusia päällysnahkoja/pehmusteita tai mitä vaan uusia tai varaosia. Tällä hetkellä meillä on 3 tehdasta jotka valmistavat tuotteitamme. Päävarasto on Virossa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

2 890,00 €
Varastossa

Aasinnostot ovat tehokas alavartalon harjoitus, joka kohdistuu ensisijaisesti pakaroihin ja takareisiin. Tässä vaiheittaiset ohjeet aasinnostojen tekemiseen kuntosalilla oikealla tekniikalla ja asianmukaisessa muodossa:

  1. Valmistautuminen:
    Käytä aasinnostolaitetta tai pohkeidennostolaitetta, jossa on aasinnosto-osa. Säädä pehmusteen korkeus niin, että se lepää mukavasti alaselässäsi, juuri lantiosi yläpuolella. Asetu laitteen eteen kasvot laitetta kohti, kädet tukevat kahvoja edessä. Aseta jalkasi alustalle lantion leveydeltä, varpaat osoittavat eteenpäin ja jalkapohjiesi pallot alustan reunalla.
  2. Oikea kehon asento:
    Pidä selkäsi suorana ja keskivartalosi tiukkana koko harjoituksen ajan. Kätesi pitäisi olla tiukasti kiinni edessäsi olevissa kahvoissa vakautta varten. Pidä pääsi neutraalissa asennossa, katse eteenpäin.
  3. Liikkeen suorittaminen:
    Hengitä sisään ja laske kantapäitäsi niin alas kuin joustavuutesi sallii, tuntien venytys pohkeissasi ja akillesjänteissäsi. Hengitä ulos ja paina jalkapohjiesi palloilla nostamaan kantapäitäsi ylöspäin niin korkealle kuin pystyt. Purista pakaralihaksiasi liikkeen yläasennossa aktivoidaksesi ne täysin. Keskity pakaroiden ja takareisien supistukseen nostessasi kantapäitäsi. Ylläpidä hidasta ja hallittua tahtia koko harjoituksen ajan.
  4. Sarjat ja toistot:
    Aloita painolla, joka mahdollistaa 3 sarjan suorittamisen 10-15 toistolla. Säädä painoa tarpeen mukaan vastaamaan kuntoilutasoasi ja tavoitteitasi. Lepää noin 30-60 sekuntia sarjojen välillä.
  5. Turvallisuusvinkit:
    Varmista, että laite on asetettu oikein ja paino on lukittu turvallisesti paikoilleen. Vältä liiallisen painon käyttöä, jotta alaselkäsi tai pohkeesi eivät rasitu liikaa. Keskity mieli-lihas-yhteyteen, keskittyen pakaroihin ja takareisiin harjoituksen aikana. Kuuntele kehoasi, ja jos tunnet kipua tai epämukavuutta, lopeta harjoitus välittömästi. Aasinnostot ovat erinomainen harjoitus pakaroiden ja takareisien vahvistamiseen ja muotoiluun. Oikea muoto on ratkaisevan tärkeää hyötyjen maksimoimiseksi ja loukkaantumisriskin minimoimiseksi. Jos olet uusi tässä harjoituksessa, harkitse kuntoiluammattilaisen tai valmentajan ohjeiden pyytämistä varmistaaksesi, että käytät oikeaa tekniikkaa.
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1400 mm
Leveys800 mm
Korkeus1740 mm
LihasryhmäReidet ja pohkeet
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Donkey calf - arnoldin aikainen pohjelaite

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO