HC PRO Ristikkäistaljan ja käsitaljan yhdistelmä 380 - 440 kg

SKU
PREMIUMCOMBO

HC PRO RISTIKKÄISTALJAN JA KÄSITALJAN PREMIUM COMBO 380 KG - 440 KG on tehokas kuntosalilaite, joka mahdollistaa monipuolisen ja tehokkaan voimaharjoittelun. 

Fitness salien painopakkoihin verrattuna näiden kuorma on 2–3 kertainen, koska ensinnäkin kuorma tulee mahdollisimman pienellä kitkalla pakasta käsiin ja toiseksi helpottavia rullia tms. ei ole.

Uutuus combo 380kg, jossa myös leuanvetotanko on säädettävällä leveydellä.

380 kg Combo sisältää:

  • Ristikkäistaljassa on 120 kg painopakat, joista riittää myös salin pidemmälle ehtineille kavereille.
  • Taljapakettiin kuuluu myös hauis/ojentaja talja mikä on riittävällä 140 kg painopakalla.

Tästä riittää jo pidemmällekin ehtineelle käsitreeniin. Lähes kitkaton uutuustalja, jota salien omistajat ja asiakkaat ovat kehuneet.

440 kg Combo sisältää:

  • Ristikkäistaljassa on 140 kg painopakat
  • Taljapakettiin kuuluu myös hauis/ojentaja talja mikä on riittävällä 160 kg painopakalla.

Hintaan molemmille kuuluvat lisäksi:

Toimitus 4 pv
4 290,00 €
Varastossa

Tässä on joitain hyödyllisiä harjoituksia, joita voit tehdä tällä taljayhdistelmällä:

Ristivedot: Käyttämällä 120 kg:n painopakkoja ristivedoissa voit harjoitella rintalihaksia, erityisesti rintalihaksen ala ja keskiosaa. Tämä harjoitus on hyvä rintalihasten kehittämiseen.

Hauis ja ojentaja-harjoitukset: Käytä 140 kg:n painopakkaa omien voimien mukaan. Nämä harjoitukset auttavat sinua vahvistamaan ja muotoilemaan käsivarsien lihaksia. Ja emme unohda sitä, että tämä käsitaljahan on yksi suosituimmista laitteista kaikkilla kuntosaleilla. 

Pepputreenit: Kinnittämällä nilkkasiteen hauistaljaan, eli säätämällä taljan alimpaan asentoon, saatte tehdä taakse "potkuja" myöskin suurilla painoilla jotka kehittävät paremmin kuin pikkupainoilla tehtävä voimistelu.

Olkapäätreenit: Voitte simuloida vipunostoja sivulle ja eteen sekä vetää otsaa kohti ojentajaköydellä kyynerpäät korvien tasalla kehittäen olkapäitä joka kulmasta.

Vatsalihakset: Vie ojentajaköysi takaa hartioille ja kumarru eteenpäin tai ole polvillasi ja tee sama liike, näin saat tehtyä vatsarutistuksia taljassa.

Muut harjoitukset: Edellä mainittujen harjoitusten lisäksi voit käyttää näitä lohkoja muihin voimaharjoituksiin, kuten olkapää-, selkä- ja jalkaharjoitteluun, jos sinulla on oikeat varusteet ja säädöt.

Muut edut:

Kitkaton liike: Näiden taljojen suuri etu on lähes kitkaton liike, mikä tarkoittaa sujuvaa ja hallittua painonnostoa. Tunnet tämän "työergonomiana" eli käyttömukavuutena.

Huoltovapaa: Koska painopakkojen pystyohjureiden välys on tavallista suurempi mahdollisimman pienen kitkan takia, ei sinne kertyvä pöly ja lika jarruta painopakkojen liikkumista kuten toisten brändien taljoissa.

Kaiken kaikkiaan HC PRO BLOCKS PREMIUM COMBO 380 KG - 440 KG mahdollistaa erilaisia voimaharjoituksia ja sopii sekä amatööreille että ammattilaiskuntien omistajille. Ennen uuden harjoitusohjelman aloittamista on kuitenkin aina suositeltavaa neuvotella valmentajan tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa varmistaaksesi, että harjoitukset sopivat yksilöllisiin tarpeisiisi ja kykyihisi.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus3600 mm
Leveys900 mm
Korkeus2350 mm
LihasryhmäHauis, Ojentaja, kyynärvarret, Olkapäät, Rinta, Selkälihakset
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO Ristikkäistaljan ja käsitaljan yhdistelmä 380 - 440 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO