Tankoteline suorille ja mutkatangoille

SKU
BR110

Täydellinen lisävaruste kotiisi tai kaupalliseen kuntosaliisi. Tämä teline on suunniteltu tarkasti ja mukavuutta ajatellen, joten se on välttämätön kaikille käsiharjoitteluunsa tosissaan suhtautuville.

Kestävä rakenne: 

Hauistankojen pidike on rakennettu kestämään. Valmistettu korkealaatuisesta, raskaasta teräksestä, se kestää kovimmatkin harjoitukset, mikä varmistaa, että sijoituksesi kestää ajan kokeen.

Turvallinen ote: 

Erityisesti suunnitellut tapit pitää tangot tukevasti paikallaan ja estää vahingossa tapahtuvan putoamisen tai laitteiden vahingoittumisen. Voit keskittyä nostoihin luottavaisin mielin, tietäen, että tangosi ovat turvallisissa käsissä.

Tilaa säästävä muotoilu: 

Sano hyvästit sotkulle harjoitusalueellasi. Tämän tankotelineen kompaktin rakenteen ansiosta voit pitää tangot siististi järjestyksessä, mikä säästää arvokasta lattiatilaa ja luo turvallisemman harjoitusympäristön.

Helpoittaa treeniä ja lisää työergonomiaa: 

Tankojen telineen ansiosta tangot ovat aina käden ulottuvilla. Ei enää kumartumista poimiaksesi painojasi tai oikean koon etsimistä – ota vain kiinni ja mene.

Tyylikäs viimeistely: 

Tyylikäs ja moderni muotoilu täydentää minkä tahansa kuntosalin sisustuksen ja lisää ripauksen hienostuneisuutta kuntoilutilaan.

390,00 €
Varastossa

8 Tangolle.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus805 mm
Leveys760 mm
Korkeus1120 mm
Paino0 kg
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tankoteline suorille ja mutkatangoille

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO