HC PRO VIRALLINEN KISAPENKKI TURVARAUDOILLA

SKU
ofcompbench

Kun tavalliset kuntoilijat ja aloittelijat sekä kilpailulliset penkkipunnertajat harjoittelevat virallisen IPF-sääntöjen mukaisella HC Pro Kisapenkillä, he saavat useita etuja:

Tavalliset Kuntoilijat ja Aloittelijat:

 1. Turvallisuus: Erittäin tukeva rakenne ja lisävarusteena tulevat turvatapeit tarjoavat lisäturvallisuutta, mikä on erityisen tärkeää aloittelijoille, jotka opettelevat liikkeiden oikeaa tekniikkaa.
 2. Tekniikan Kehittäminen: Harjoittelu virallisella kisapenkillä auttaa kehittämään oikeaa tekniikkaa alusta alkaen. Penkin standardoidut mitat ja ominaisuudet vastaavat kilpailutilanteiden vaatimuksia, joten kuntoilijat saavat realistisen kokemuksen penkkipunnerruksesta.
 3. Motivaation Lisääntyminen: Harjoittelu laadukkaalla, kilpailustandardien mukaisella välineistöllä voi lisätä motivaatiota ja sitoutumista harjoitteluun.
 4. Monipuolisuus ja Säädettävyys: Vipuvarsien avulla tankon korkeuden säätö on helppoa ja monipuolista, mikä tekee penkistä sopivan eri pituisille käyttäjille ja erilaisille harjoituksille.

Kilpailevat Penkkipunnertajat:

 1. Lajispesifisyys: Harjoittelu samanlaisella penkillä, jota käytetään virallisissa kilpailuissa (IPF), auttaa kilpailijoita sopeutumaan kilpailuympäristöön. Tämä on tärkeää, sillä se auttaa vähentämään yllätyksiä ja epävarmuutta kilpailutilanteissa.
 2. Tekniikan Hiominen: Penkin mitat ja tuntuma ovat samat kuin kilpailuissa, mikä auttaa kilpailijoita hiomaan tekniikkaansa ja maksimoimaan suorituskykynsä.
 3. Voimansiirron Tehokkuus: Tukeva rakenne ja korkealaatuinen päällinen auttavat voiman tehokkaammassa siirrossa, mikä on kriittistä maksimipainoja nostettaessa.
 4. Harjoittelun Jatkuvuus: Kotona tai omalla salilla samanlaisella penkillä harjoittelu takaa, että harjoitteluolosuhteet pysyvät johdonmukaisina, mikä on tärkeää pitkäjänteisen kehityksen kannalta.

HC Pro Kisapenkin Ominaisuudet:

 • Tukevuus ja Kestävyys: 3 mm:n seinämävahvuus ja tukeva rakenne takaavat, että penkki kestää jopa 400 kilon painot. Tämä tekee siitä turvallisen ja luotettavan vaihtoehdon kaikenlaisille käyttäjille.
 • Säädettävyys: Tankon korkeuden säätäminen vipuvarsilla, jopa raskaiden painojen kanssa, mahdollistaa henkilökohtaisten asetusten mukauttamisen ja monipuolistaa harjoittelua.
 • Standardit ja Mitoitus: Penkki on suunniteltu IPF:n sääntöjen ja mittojen mukaisesti, mikä takaa sen, että se vastaa kilpailupenkkipunnerruksen vaatimuksia.
 • Laatu ja Ulkonäkö: Mattamusta runko ja laadukas keinonahkapäällinen antavat penkille ammattimaisen ulkonäön ja tuntuman.
 • Pitkäaikainen Takuu: Runkotakuu "niin kauan kuin omistatte penkin" osoittaa meidän luottamuksen tuotteen kestävyyteen.

Yhteenvetona, HC Pro Kisapenkki tarjoaa sekä tavallisille kuntoilijoille että kilpaileville penkkipunnertajille turvallisen, laadukkaan ja kilpailuolosuhteita vastaavan harjoitteluvälineen, joka auttaa sekä tekniikan kehittämisessä että suorituskyvyn maksimoinnissa.

1 890,00 €
Tilattavissa
Tuotetta ei juuri nyt ole varastossa
Tavallinen toimitusaika on: 21 työpäivää
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1750 mm
Leveys1240 mm
Korkeus1000 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO VIRALLINEN KISAPENKKI TURVARAUDOILLA

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO