Maastavetotanko ammattikäyttöön 230 cm - mavetanko

SKU
HCDLPRO15

HC Pro Maastavetotanko Ammattikäyttöön 230 cm - MaveTanko

HC Pro Maastavetotanko edustaa huippuluokan suunnittelua ja kestävyyttä, tehden siitä täydellisen valinnan niin kaupallisten kuntosalien kuin vaativien kotisalienkin käyttöön. Tämä 230 cm pitkä tanko on valmistettu kestämään ammattimaisen voimaharjoittelun vaatimukset, tarjoten optimaalisen suorituskyvyn maastavetoharjoittelussa.

Tekniset Tiedot:

  • Pituus: 230 cm, antaa lisätilaa ja mukavuutta suorittaa maastavetoja laajemmalla otteella.
  • Paino: 20 kg, vakiovoimanostotangon paino, joka mahdollistaa tasapainoisen ja kontrolloidun nostokokemuksen.
  • Kapasiteetti: Enimmäiskuormitus on vaikuttava 1500 lbs (noin 680 kg), mikä osoittaa tangon kyvyn kestää raskaita nostoja ja tarjota turvallisen harjoitteluympäristön.
  • Pinnoite: HARD-kromipinnoite ei ainoastaan suojaa tankoa korroosiolta ja kulumiselta, vaan myös tarjoaa sileän ja kestävän pinnan pitkäaikaiseen käyttöön.

Erikoisominaisuudet ja Hyödyt:

  • Ammattikäyttöön Suunniteltu: Erityisesti ammattimaiseen käyttöön suunniteltu tanko täyttää kaupallisten kuntosalien ja vaativien kuntoilijoiden tarpeet.
  • Kestävyys: Tanko on suunniteltu kestämään jatkuvaa ja intensiivistä käyttöä, tarjoten luotettavan työkalun voiman rakentamiseen.
  • Monipuolinen Käyttö: Soveltuu erinomaisesti paitsi maastavetoon, myös muihin voimaharjoitteluliikkeisiin, kuten pystysoutuun ja jalkakyykkyyn.
  • Turvallisuus: Vahva ja kestävä rakenne lisää turvallisuutta harjoittelun aikana, vähentäen riskiä tangon taipumiselle tai hajoamiselle raskaiden painojen alla.

HC Pro Maastavetotanko Ammattikäyttöön on suunniteltu niille, jotka eivät tee kompromisseja harjoittelunsa laadussa. Se on investointi, joka kestää käytössä vuodesta toiseen, tarjoten kestävän ja monipuolisen välineen kaikenlaiseen voimaharjoitteluun. Olipa kyseessä sitten kaupallinen kuntosali tai omistautunut kotisali, tämä tanko varmistaa, että voit suorittaa maastavedot ja muut voimaliikkeet turvallisesti ja tehokkaasti.

Toimitus 4 pv
Tarjoushinta 429,00 € Normaalihinta 895,00 €
Varastossa

Ominaisuudet:

  • Joustava Rakenne: Suunniteltu olemaan joustavampi kuin perinteinen voimanostotanko, mikä mahdollistaa suuremman taipuman suurissa kuormissa.
  • Korkea Enimmäiskuormitus: Kestää jopa 1500 lbs (noin 680 kg) kuormituksen, mikä tekee siitä ihanteellisen raskaisiin maastavetoharjoituksiin.
  • Kupariholkit: Jokaisessa tangossa on 6 kupariholkkia, jotka varmistavat tasaisen ja sujuvan liikkeen treenin aikana.
  • Kromipinnoite: HARD-kromipinnoite parantaa kestävyyttä ja suojaa tankoa korroosiolta ja naarmuilta.

Mitä Hyötyä Erillisestä Maastavetotangosta On?

  • Elastisempi: Maastavetotanko taipuu suurissa kuormissa, mikä mahdollistaa suuremman voiman ja tehon tuoton suuremmista nivelkulmista.
  • Parannettu Ote: Tangon korkeus ja otekohdat voivat olla optimaalisemmat, mikä tarjoaa paremman otteen ja parantaa suoritusta.

HC Pro Maastavetotanko Ammattikäyttöön 230 cm tarjoaa kestävyyttä, joustavuutta ja suorituskykyä vaativiin maastavetoharjoituksiin.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2300 mm
Halkaisija27MM
Sleeve diameter50MM
Max Loading Weight680
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Maastavetotanko ammattikäyttöön 230 cm - mavetanko

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO