Hangbar kisapenkki portaattomalla säädöllä

SKU
jamurtbench

Maailman ja Euroopan ennätysmiesten yhdessä suunnittelema penkkipunnerruspenkki ja virallisilla mitoilla oleva IPF kisapenkki, jossa on hangbar treenimahdollisuus irroitettavilla lisävarusteena saatavilla hangbar raudoilla.

1 890,00 €
Varastossa

Mitä tarkoittaa Hangbar penkkipunnerrus?
Hangbar penkkipunnerruksessa tanko on alkuasennossaan kisapenkin koukuissa ja tankotelineisiin laitetaan ilman työkaluja metalliset lisäosat muutamassa sekunnissa ja niiden päältä laitetaan vastuskumeja tangon ympäri siten, että yläasennossa tangon paino on sama kuin normaalisti, mutta alaslaskettaessa paino kevenee vastuskumien verran.
Tälläinen treenimetodi auttaa pääsemään eteenpäin kehitysmontuista niin raakanostajille kuin penkkipaidoilla nostaville.
Sopii myös erinomisesti vaihteluksi kaikille kuntosaliharjoittelijoille ja mikä parasta säästää olkapäitä ja rintaa ala-asennossa niille joilla tätä ominaisuutta on tarpeen.

Mitä tarkoittaa hang bar eli vetokumipenkki?
Treenikuminauhat kiinnitetään ylhäältä alas suunnassa levytankoon ja tankoa laskettaessa vastuskuminauhat alkavat keventämään painoa kuten penkkipuerruspaidalla tehdessä. Näin saatte käyttää suurempia nivelkulmia ja voimantuottoa liikkeen yläasentoon tultaessa. Tuloksena on se, että voitte käyttää tällä tavalla jopa 50 kiloa suurempaa painoa kuin ilman hang bar toimintoa, joten pääsette "yli" myös raakanoston vanhoista ennätyspainoista. Hang bar raudat ovat lisävaruste jotka voitte valita samaan toimitukseen penkin ja treenikuminauhojen kanssa.

Mitä tarkoittaa vastuskumien käyttö penkkipunnerruksessa?
Vastuskumitapit tarjoavat lisävastusta juuri silloin kuin nosto muuten helpottuu eli yläasennossa.
Liike suoritetaan siten, että asetetaan vetokumitapit halutulle kohdalleen alapalkissa ja vedetään vetokumit alhaalta ylös tangon ympärille. Katso tuotekuvist amallia.
Tällöin penkkipunnerrus muuttuu yläasennossa vetokumien vastuksen verran raskaammaksi, mutta helpottuu rintaa kohti mentäessä, joilloin vetokumien vastaveto loppuu ja tankoon jää normaali paino.
Näillä kahdella ominaisuudella kehität nopeasti penkkipunnerrrustulostasi uuteen ennätykseen.

Lisäksi vielä kaksi supertärkeää hintaan kuuluvaa lisävarustetta:

1) Turvaraudat säädettävällä korkeudella.

2) Pystyrautojen lähes portaaton korkeussäätö, jolloin jokainen löytää takuuvarmasti optimaalisen nostokorkeuden aloitukseen/tangon ottoon koukuista.
Erittäin tärkeää kun ollaan ennätyspainoissa ja ergonomista kun saa aloittaa aina itselle sopivalta korkeudelta. Tällöin nostoasento pysyy myös optimaalisena alusta loppuun.
Vakiona elinikäinen runkotakuu.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1750 mm
Leveys1240 mm
Korkeus1500 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hangbar kisapenkki portaattomalla säädöllä

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO