HC PRO Hierontapallo

SKU
bl032-l

HC PRO Hierontapallo: Tehokas Apu Lihasten Rentouttamiseen ja Palautumiseen

HC PRO Hierontapallo tarjoaa kattavan ratkaisun lihasten jännityksen lievittämiseen ja syvähierontaan. Tämä pienikokoinen, mutta tehokas väline on suunniteltu erityisesti parantamaan verenkiertoa, nopeuttamaan palautumista ja helpottamaan lihaskireyksiä. Sen ainutlaatuinen pinnan kuviointi tehostaa hieronnan vaikutusta, tarjoten syvän ja tarkennetun käsittelyn kipeille ja jännittyneille lihasalueille.

Ominaisuudet:

  • Halkaisija: 10 cm, optimaalinen koko tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa myös vaikeasti saavutettavat lihasryhmät.
  • Joustavuus: Sopivan joustava rakenne mahdollistaa tehokkaan paineen kohdistamisen lihaksiin, mutta on samalla riittävän jämäkkä tarjotakseen tarvittavan vastuksen hieronnassa.
  • Pinnan Kuviointi: Erityisesti suunniteltu kuviointi tehostaa hierontaa, auttaen lievittämään lihasjännitystä ja edistämään verenkiertoa.

Hyödyt:

  • Lihasten Rentoutus: Auttaa vapauttamaan lihasten jännitystä ja kireyttä, mikä on erityisen hyödyllistä pitkien työpäivien tai intensiivisten harjoitusten jälkeen.
  • Parantunut Verenkierto: Hierontapallon käyttö edistää verenkiertoa, mikä on avainasemassa lihasten palautumisprosessissa ja vammojen ennaltaehkäisyssä.
  • Nopeampi Palautuminen: Säännöllinen käyttö voi auttaa nopeuttamaan palautumista harjoituksista, vähentämään lihasarkuutta ja parantamaan suorituskykyä.
  • Monikäyttöisyys: Soveltuu käytettäväksi eri lihasryhmille, kuten selkä, jalat, käsivarret ja hartiat, tarjoten monipuoliset mahdollisuudet koko kehon hierontaan.
4,90 €
Varastossa

Käyttövinkit:

  • Paina ja Liiku: Aseta hierontapallo kipeän tai jännittyneen lihasalueen alle ja paina kevyesti. Liikuta kehoa hitaasti pallon päällä keskittyen erityisen kireisiin kohtiin.
  • Venytys ja Rentoutus: Käytä hierontapalloa osana venyttelyrutiinia parantaaksesi liikkuvuutta ja edistääksesi lihasten rentoutumista.
  • Päivittäinen Käyttö: Integroi hierontapallon käyttö päivittäiseen rutiiniisi vähentääksesi lihasjännitystä ja edistääksesi yleistä hyvinvointia.

HC PRO Hierontapallo on kätevä ja tehokas työkalu jokaiselle, joka haluaa edistää lihasten hyvinvointia ja parantaa omaa palautumistaan. Se on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas lisä kenen tahansa kuntoiluvälineistöön, olipa tavoitteenasi sitten suorituskyvyn parantaminen, palautumisen nopeuttaminen tai yksinkertaisesti paremman hyvinvoinnin saavuttaminen.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO Hierontapallo

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO