Seinäpallo ja treenipallo teline

SKU
MBR101

Seinäpallo ja Treenipallo Teline: Tilaa Säästävä Ratkaisu Kuntosalille

Seinäpallo ja Treenipallo Teline, joka on suunniteltu pitämään jopa 5 palloa, tarjoaa kätevän ja tilaa säästävän säilytysratkaisun kuntosaleille. Tämä teline on ihanteellinen valinta kuntoilutiloihin, joissa järjestys ja tilankäytön optimointi ovat avainasemassa. Se mahdollistaa seinäpallojen, treenipallojen ja muiden pyöreiden harjoitusvälineiden siistin ja järjestelmällisen säilytyksen, mikä tekee niiden käytöstä ja palauttamisesta vaivatonta.

Ominaisuudet:

  • Vähän tilaa vievä suunnittelu: Kompakti  teline säästää arvokasta lattiatilaa, mikä on erityisen tärkeää ahtaissa tiloissa.
  • Kapasiteetti 5 palloa: Tarjoaa riittävästi tilaa useammalle pallolle, mikä tekee siitä sopivan ratkaisun eri kokoluokkien ja painojen säilytykseen.
  • Kestävä rakenne: Valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkäikäisen käytön myös kaupallisessa kuntosalikäytössä.

Hyödyt:

  • Järjestys ja Saavutettavuus: Pitää pallot järjestyksessä ja helposti saavutettavissa, mikä parantaa treeniympäristön toimivuutta ja turvallisuutta.
  • Monikäyttöisyys: Soveltuu erilaisille palloille, kuten seinäpallot, treenipallot ja medisiinipallot, tarjoten monipuolisen säilytysratkaisun.
  • Tilankäytön optimointi: Auttaa maksimoimaan kuntosalin tilankäytön, mikä mahdollistaa laitteiden ja treenialueiden tehokkaamman järjestelyn.
190,00 €
Varastossa

Käyttökohteet:

  • Kaupalliset kuntosalit: Erinomainen lisävaruste kaupallisiin kuntoilutiloihin, joissa tarvitaan kestäviä ja tilaa säästäviä säilytysratkaisuja.
  • Kotisalit: Sopii myös kotisaleihin, jotka hyötyvät järjestelmällisestä säilytyksestä ja tilan säästöstä.
  • Ryhmäliikuntatunnit: Ihanteellinen ratkaisu ryhmäliikuntatiloihin, missä nopea pääsy eri treenivälineisiin on tärkeää.

Seinäpallo ja Treenipallo Teline on käytännöllinen lisä mihin tahansa treenitilaan, tuoden järjestystä ja tehokkuutta kuntoiluvälineiden säilytykseen. Se auttaa pitämään treeniympäristön siistinä ja toimivana, mikä parantaa sekä kuntoilijoiden että valmentajien kokemusta.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seinäpallo ja treenipallo teline

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO