Trap bar deadlift - maastavedon erikoistanko

SKU
HEXOB2

HEX Maastavetotanko: Välttämätön Työkalu Tehokkaaseen ja Monipuoliseen Harjoitteluun

HEX Maastavetotanko on erityisesti suunniteltu tarjoamaan kuntoilijoille tehokkaampi, turvallisempi ja ergonomisempi vaihtoehto perinteiseen maastavetoon ja alaselän harjoitteluun. Sen ainutlaatuinen HEX-muotoinen rakenne mahdollistaa nostajan seisoa tangon sisällä, mikä tarjoaa paremman tasapainon ja auttaa vähentämään alaselkään kohdistuvaa painetta nostojen aikana. Tämä ominaisuus mahdollistaa myös luonnollisemman nostoasennon, mikä on erityisen hyödyllistä niille, jotka työskentelevät tekniikan parantamisen tai loukkaantumisesta toipumisen parissa.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

  • Ergonominen Muotoilu: Tangon muotoilu mahdollistaa nostajan ottaa luonnollisemman ja mukavamman asennon, vähentäen rasitusta alaselässä ja parantaen nostotekniikkaa.
  • Monipuoliset Harjoitusmahdollisuudet: HEX Tangon avulla voit suorittaa perinteisiä maastavetoja, shrugseja, kyykkyjä ja jopa pystypunnerruksia, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen työkalun voimaharjoitteluun.
  • Loukkaantumisriskin Vähentäminen: Kun seisot tangon sisällä ja nostat, painopiste on lähempänä kehoasi, mikä vähentää loukkaantumisriskiä ja mahdollistaa painavampien painojen nostamisen turvallisemmin.
  • Soveltuvuus Kaikille Kuntoilijoille: Eri tasoisten kuntoilijoiden, aina aloittelijoista kokeneisiin voimanostajiin, on todettu hyötyvän HEX Tangon käytöstä, sillä se tukee tehokasta voiman ja lihasmassan kehitystä.

Hyödyt Käyttäjille:

  • Tekniikan Kehitys: HEX Maastavetotanko tarjoaa uuden tavan harjoitella, joka voi auttaa parantamaan nostotekniikkaa ja -suoritusta.
  • Turvallisuus ja Mukavuus: Käyttämällä HEX Tankoa voit nostaa suurempia painoja vähentämällä riskiä alaselkävammoille.
  • Harjoittelun Monipuolistaminen: Lisäämällä HEX Tangon harjoitusarsenaaliisi voit tuoda uutta haastetta ja vaihtelua treeneihin, mikä on tärkeää pitkäaikaisen kehityksen ja motivaation kannalta.

HEX Maastavetotanko on innovatiivinen ja tehokas lisä mihin tahansa voimaharjoitteluohjelmaan, tarjoten käyttäjille uudenlaisia harjoitusmahdollisuuksia ja auttaen parantamaan sekä tekniikkaa että tuloksia. Sen ergonominen ja käyttäjäystävällinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat lisätä turvallisuutta ja tehokkuutta voimaharjoitteluunsa.

Tarjoushinta 199,00 € Normaalihinta 289,00 €
Ei varastossa

Ominaisuudet:
HEX Muotoilu: Tarjoaa erilaisia tarttumispisteitä ja mahdollistaa maastavedon molemmilta puolilta. Aloituskohta on toisella puolella 15 senttiä korkeammalla, mikä mahdollistaa suurempien painojen vetämisen maasta.
Ergonominen Asento: Seistessä tangon sisäpuolella vetotilanteessa, vetoasento pysyy ergonomisempana, mikä vähentää loukkaantumisriskiä ja mahdollistaa tehokkaamman liikeradan.
Korkea Kestävyys: Valmistettu kestävästä materiaalista ja suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Soveltuu niin koti- kuin kaupallisiin kuntosaleihin.

Hyödyt:
Monipuolinen Harjoittelu: HEX Tanko Deadlift mahdollistaa erilaiset vetotavat ja asennot, mikä lisää harjoittelun monipuolisuutta ja haastetta.
Suuremmat Painot: HEX Tanko mahdollistaa suurempien painojen vetämisen maasta verrattuna perinteiseen maastavetotankoon.
Turvallisuus: Ergonominen asento ja monipuoliset vetotavat vähentävät loukkaantumisriskiä ja tekevät harjoittelusta turvallisempaa.

HEX Tanko on tehokas työkalu maastavetoon ja alaselän harjoitteluun, tarjoten monipuolisuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta jokaiselle voimaharjoittelijalle.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1400 mm
Leveys550 mm
Halkaisija30 mm
Sleeve diameter50 mm
Paino30 kg
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Trap bar deadlift - maastavedon erikoistanko

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO