Musta levytanko 175 cm

SKU
HBHB-16

Musta Levytanko 175 cm: Kompakti ja Monikäyttöinen Harjoitteluväline

Esittelyssä Musta Levytanko 175 cm, täydellinen valinta niille, jotka etsivät kompaktia ja monipuolista harjoitteluvälinettä. Tämä tanko on suunniteltu erityisesti vähentämään tilantarvetta ja tarjoamaan käyttäjäystävällisen ratkaisun niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Mustan tangon kevyempi rakenne yhdistettynä standardiin 50 mm hihoihin tekee siitä ihanteellisen välineen erilaisiin harjoituksiin, mukaan lukien levytangolle tyypillisillä levypainoilla.

Ominaisuudet:

  • Pituus: 175 cm, tekee tangosta sopivan ahtaampiin tiloihin, tarjoten samalla riittävän pituuden monipuoliseen harjoitteluun.
  • Hihojen Paksuus: 50 mm standardikokoiset hihat mahdollistavat yleisimpien levypainojen käytön, tarjoten monipuolisuutta harjoittelun suunnitteluun.
  • Kevyempi Rakenne: Tangon suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjäystävällisyys, mikä tekee siitä helpon hallittavan erityisesti aloittelijoille.

Hyödyt:

  • Aloittelijaystävällinen: Kevyempi ja lyhyempi rakenne helpottaa oikean tekniikan oppimista ja vähentää loukkaantumisriskiä.
  • Tilaa Säästävä: Erinomainen valinta kotisaleihin tai pienempiin harjoittelutiloihin, missä tilan tehokas käyttö on avainasemassa.
  • Monikäyttöisyys: Soveltuu laajaan valikoimaan harjoituksia, kuten scott-hauiskääntöön, ryhmäharjoitteluun ja muihin liikkeisiin ahtaissa tiloissa.
  • Kestävyys: Musta viimeistely ei ainoastaan anna tangolle tyylikkään ulkonäön, vaan suojaa myös korroosiota ja kulumista vastaan.
190,00 €
Varastossa

Käyttökohteet:

  • Scott-hauiskääntö: Tanko soveltuu erinomaisesti bicep-harjoituksiin, tarjoten ergonomisen ja turvallisen tavan tehdä hauiskääntöjä.
  • Ryhmäharjoittelu: Lyhyempi ja kevyempi tanko on ihanteellinen ryhmäliikuntatunneille, missä tilan tehokas käyttö ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.
  • Monipuolinen Voimaharjoittelu: Tanko on monipuolinen väline voimaharjoitteluun, mahdollistaen erilaiset nostot ja liikkeet ahtaissakin tiloissa.

Musta Levytanko 175 cm tarjoaa optimaalisen yhdistelmän kompaktiutta, monipuolisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat maksimoida harjoittelunsa tehokkuuden, oli kyseessä sitten kotisali tai kaupallinen kuntoilutila.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1750 mm
Halkaisija28.5CM
Sleeve diameter50MM
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Musta levytanko 175 cm

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO