Kromattu Perustanko 152,5 cm

SKU
BC105

Kromattu Perustanko 152,5 cm: Ihanteellinen Väline Monipuoliseen Harjoitteluun

Kromattu Perustanko 152,5 cm on suunniteltu tarjoamaan laadukas ja monipuolinen harjoitteluväline niin kaupallisiin kuin kotikuntosaleihinkin. Sen lyhyempi pituus tekee tangosta erinomaisen valinnan aloittelijoille, tarjoten helpomman hallinnan ja paremman tasapainon harjoittelun aikana. Tämä tanko on myös ideaalinen ratkaisu ahtaisiin tiloihin, mahdollistaen tehokkaan harjoittelun myös silloin, kun tilaa on rajoitetusti.

Ominaisuudet:

  • Pituus: 152,5 cm, joka on lyhyempi kuin standardi levytangot, tarjoten näin lisää joustavuutta ja mukautuvuutta eri harjoitteluympäristöihin.
  • Laakerointi: Tangossa on laakeroidut päät, jotka mahdollistavat levyjen sujuvan pyörimisen harjoittelun aikana, vähentäen ranteisiin kohdistuvaa rasitusta ja parantaen suorituskykyä.
  • Monipuolisuus: Erinomainen valinta niin scott-hauiskääntöön, ryhmäharjoitteluun kuin kaikkeen muuhun harjoitteluun ahtaissa tiloissa.

Hyödyt:

  • Aloittelijaystävällinen: Lyhyempi ja kevyempi rakenne tekee tangosta helposti hallittavan, auttaen aloittelijoita oppimaan oikeat nostotekniikat turvallisesti.
  • Ahtaiden Tilanteiden Ratkaisija: Tämän tangon kompakti koko tekee siitä ihanteellisen valinnan pieniin tiloihin, mahdollistaen monipuolisen harjoittelun kotona tai pienemmissä studioissa.
  • Laadukas Viimeistely: Kromattu pinta ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös suojaa tankoa ruosteelta ja kulumiselta, pidentäen sen käyttöikää.
  • Monikäyttöisyys: Tanko soveltuu monenlaiseen harjoitteluun, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden kokeilla erilaisia harjoituksia ja liikeratoja, mikä tekee siitä arvokkaan lisän mihin tahansa harjoitusarsenaaliin.

Kromattu Perustanko 152,5 cm on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kestävää, monipuolista ja käyttäjäystävällistä harjoitteluvälinettä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä sopivan välineen niin yksilölliseen kuin ryhmäharjoitteluunkin, tarjoten luotettavan ja turvallisen tavan parantaa fyysistä kuntoa ja voimatasoja.

Toimitus 4 pv
Tarjoushinta 89,90 € Normaalihinta 109,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1525 mm
Halkaisija32MM
Sleeve diameter50MM
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kromattu Perustanko 152,5 cm

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO