Glukosamiini vahva 1400 mg 90 kapselia

SKU
OvGlu1400mg90ca

Glukosamiini 1400 mg on erittäin vahva ravintolisä joka sisältää huikeat 1400 mg glukosamiinisulfaattia kapselia kohden.

Tätä tuotetta suositellaan tuki- ja liikuntaelimistön kokonaisvaltaiseen hoitoon erityisesti niille jotka harrastavat säännöllisesti fyysistä aktiivisuutta sekä niille, jotka haluavat suojata niveliään päivittäin.

Mitä on Glukosamiini?
Glukosamiini on orgaaninen kemiallinen yhdiste aminomonosakkaridien ryhmästä jota esiintyy luonnollisesti monissa kehomme kudoksissa. Glukosamiinisulfaattimuotoa pidetään biosaatavimpana kaikista ravintolisissä käytetyistä muodoista. Glukosamiinin päälähde ravintolisiin ovat äyriäiset, tai pikemminkin niiden kitiinipanssari. Keho käyttää glukosamiinia tuottamaan tärkeitä kemikaaleja jotka osallistuvat jänteiden, nivelsiteiden tai ruston muodostumiseen ja vahvistamiseen. Siksi tämän ravintolisän sisältämä glukosamiinisulfaatti tukee nivelten toimintaa ja uusiutumista. Niiden pitäminen hyvässä kunnossa mahdollistaa päivittäisten harjoitusten turvallisuuden ja tehokkuuden.

Glukosamiinin hyödyt
Glukosamiini on elimistössä luonnollinen yhdiste, jolla on keskeinen rooli nivelten terveyden ylläpitämisessä tukemalla rustoa. Lisäravinteena sen ensisijaisia mahdollisia etuja ovat nivelkipujen ja jäykkyyden lievittäminen, erityisesti nivelrikkoa sairastavilla henkilöillä, sekä nivelrustojen suojaaminen ja korjaaminen.

10,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttö
Ota 1 annos (1 kapseli) päivässä.

Ainesosat
Glukosamiinisulfaatti 2 KCL (sisältää äyriäisiä), kapselin kuori (gelatiini, puhdistettu vesi), paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Aktiiviset ainesosat1 annos (1 kapseli)
Glukosamiinisulfaatti 2 KCL1400 mg
Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotkapselit
Paketin koko90 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Glukosamiini vahva 1400 mg 90 kapselia

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit