Flex Regen tabletit - nivelet ja lihakset kuntoon

SKU
OvFlRe12ta

OstroVit Flex Regen on kattava ravintolisä, joka on arvokkaiden ainesosien lähde - valmiste sisältää mm. kollageenia, glukosamiinia, hyaluronihappoa tai C-vitamiinia. Tämä tuote on saatavana helposti nieltävissä tableteissa, jotka on suunniteltu ihmiset, jotka haluavat täydentää päivittäistä ruokavaliotaan arvokkailla ainesosilla.

OstroVit Flex Regen – kattava arvokkaiden ainesosien lähde

Kollageeni on yksi kehon tärkeimmistä rakennusproteiineista, luonnollinen polymeeri ja tärkeä ainesosa eläinorganismien solujen välisessä aineessa. OstroVit-valmisteessa käytetylle hydrolysoidulle naudan kollageenille on ominaista erittäin hyvä hyötyosuus, minkä ansiosta se imeytyy helposti ihmisen ruoansulatusjärjestelmään.

Glukosamiini on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka on glukoosin amiinijohdannainen. Ihmiskehossa ainetta syntetisoituu pieniä määriä, ja kyky tuottaa sitä heikkenee iän myötä. Yhdistettä voidaan kuitenkin kuljettaa kehoon ruoan kanssa - glukosamiinia löytyy merenelävistä, äyriäisten kitiinin kuorista sekä ravintolisien muodossa. OstroVit-valmisteessa käytetään glukosamiinisulfaattia eli yhdisteen muotoa, jota pidetään biosaatavimpana, minkä ansiosta ainesosa erottuu paremmalla hyötyosuudella kuin muut aineen muodot.

Kondroitiini on orgaaninen kemiallinen yhdiste glykosaminoglykaaniryhmästä. Se on mukopolysakkaridi, joka koostuu glukuronihappotähteistä ja N-asetyyligalaktosamiinista.

Hyaluronihappo on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka on glykosaminoglykaaniryhmän polysakkaridi. Se on aine, joka ihmiskehossa on osa dermiksen solujen välistä matriisia ja nivelnesteen pääkomponentti. OstroVit-valmisteessa käytettiin natriumhyaluronaattia - hyaluronihapon johdannaista natriumsuolan muodossa, ts. e. eliöissä luonnostaan esiintyvä muoto, joka vaikuttaa positiivisesti yhdisteen hyötyosuuteen.

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on hajuton orgaaninen rikkiyhdiste, joka liukenee hyvin veteen. Vaikka orgaaninen rikki on monien erilaisten elintarvikkeiden ainesosa, vain pieni määrä sitä pääsee ihmiskehoon, mikä johtuu siitä, että MSM on erittäin herkkä yhdiste, joka hajoaa helposti myös kypsennyksen tai pastöroinnin avulla. Siksi hyvä ratkaisu voi olla aineen kuljettaminen elimistöön myös ravintolisien muodossa.

Suitsukeöljyhartsiuute, joka on standardoitu 65-prosenttiseksi boswelliinihapoksi - uutetta saadaan suitsukepuusta, jota esiintyy luonnollisesti Intian alueilla. OstroVit-valmisteessa uute on standardoitu 65 % boswelliinihappoon, joka on triterpenoidien ryhmään kuuluva orgaaninen kemiallinen yhdiste.

C-vitamiini, jota kutsutaan myös askorbiinihapoksi, on orgaaninen kemiallinen yhdiste polyhydroksialkoholiryhmästä. Se on vesiliukoinen vitamiini, joka eksogeenisenä aineena on toimitettava elimistölle ulkopuolelta. C-vitamiinia löytyy ensisijaisesti tuoreista vihanneksista ja hedelmistä - ainetta löytyy muun muassa mustaherukoista, mansikoista, kiivistä sekä paprikoista, ruusukaalista ja kaalista.

D3-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä kolekalsiferoli, on steroidinen orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu rasvaliukoisten vitamiinien ryhmään. Se on aine, joka kulkeutuu kehoon ruoan mukana (se löytyy muun muassa öljyisistä merikaloista) sekä ihosynteesin kautta. Se varastoituu pääasiassa rasvakudokseen ja maksaan.

Mangaani - hivenaine, joka on luokiteltu mikroelementiksi, jota löytyy teestä, kuivista palkokasvien siemenistä, pähkinöistä tai siemenistä.

13,90 €
Varastossa

OstroVit Flex Regenin sisältämien ainesosien ominaisuudet:

C-vitamiini tukee oikeaa kollageenin tuotantoa verisuonten, luiden, ruston ja ikenien sekä hampaiden ja ihon optimaalista toimintaa varten. Aine edistää myös normaalin energia-aineenvaihdunnan ylläpitämistä ja hermoston asianmukaista toimintaa. C-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukee immuunijärjestelmän kunnollista toimintaa ja lisäksi auttaa ylläpitämään normaaleja psykologisia toimintoja ja suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Tuotteessa käytetty D-vitamiini auttaa ylläpitämään terveitä luita ja hampaita sekä edistämään lihasten toimintaa ja lisäksi se tukee immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa. Yhdiste auttaa myös kalsiumin ja fosforin asianmukaisessa imeytymisessä ja käytössä sekä ylläpitämään oikeaa kalsiumtasoa veressä. Aine osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin.

Mangaani edistää normaalin energia-aineenvaihdunnan ja terveiden luiden ylläpitämistä; Lisäksi se auttaa asianmukaisessa sidekudosten muodostumisessa ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (1 tabletti) päivässä. Käytä kerran päivässä. Tuote on tarkoitettu aikuisille.

Ainesosat

Hydrolysoitu naudan kollageeni, glukosamiinisulfaatti 2KCL (sisältää äyriäisiä), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), kondroitiinisulfaatti, hyaluronihappo (natriumhyaluronaatti), metyylisulfonyylimetaani, boswellia serrata -oleohartsiuute - 65 %, ferol D-vitamiini (Boscholecalci happo) paakkuuntumisenestoaineet: piidioksidi, sitruunahapon magnesiumsuolat; mangaanidiglysinaatti (mangaani).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenipitoisia viljoja, kananmunia, kalaa.

Vaikuttavat aineetannosta kohden% RI*
Hydrolysoitu naudanlihan kollageeni680 mg-
Glukosamiinisulfaatti 2KCL180 mg-
Kondroitiinisulfaatti60 mg-
Hyaluronihappo (natriumhyaluronaatti)60 mg-
Metyylisulfonyylimetaani MSM50 mg-
Frankincense öljyhartsiuute, josta:25 mg-
- boswelliinihappo (65 %)16 mg-
C-vitamiini80 mg100%
D-vitamiini50 µg100%
Mangaani1.8 mg90%
Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Tuotemuodotpillerit
Paketin koko120 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Flex Regen tabletit - nivelet ja lihakset kuntoon

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Lisää tuotteesta OstroVit