D3 VITAMIININ JA K2 VITAMIININ TEHOKAS YHDISTELMÄ

SKU
OvViD310K290t

D3 Vitamiini 1000 IU + K2 on korkealaatuinen ravintolisä, joka on D3-vitamiinin ja K2-vitamiinin MK-7 lähde, joka on ihmiskehoon parhaiten imeytyvä yhdiste. Se on helposti nieltävien tablettien muodossa saatavilla oleva valmiste, joka on luotu ihmisille, jotka haluavat täydentää päivittäistä ruokavaliotaan arvokkailla ainesosilla.

D3-vitamiini 1000 IU + K2 - arvokkaiden mikroravinteiden lähde

D3-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä kolekalsiferoli, on steroidi, orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu rasvaliukoisten vitamiinien ryhmään. Siten ainesosan assimilaatio liittyy läheisesti rasvojen läsnäoloon päivittäisessä ruokavaliossa. D3-vitamiini varastoituu pääasiassa rasvakudokseen ja maksaan. Yhdiste voidaan kuljettaa kehoon ruuan mukana (ainetta löytyy öljyisistä merikaloista) sekä sitä voidaan tuottaa ihosynteesillä.

K2-vitamiini, jota kutsutaan menakinoniksi, on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka on luokiteltu rasvaliukoiseksi vitamiiniksi. K2-vitamiini varastoituu ihmiskehoon ensisijaisesti maksaan. Sitä voivat tuottaa ruoansulatuskanavassa olevat bakteerit, jotka toimitetaan kehoon ruoan mukana (sekä kasvi- että eläinperäisissä tuotteissa) sekä ravintolisien muodossa. Valmisteessa käytetty K2-vitamiini MK-7 OstroVit on ihmiskehoon parhaiten imeytyvä yhdiste, jolla on positiivinen vaikutus ravintolisän imeytymiseen. Lisäksi tuote sisältää myös D3-vitamiinia, joka on samanaikaisessa vuorovaikutuksessa K2-vitamiinin kanssa.

Vitamiini D3 1000 IU + K2 sisältämien ainesosien ominaisuudet:

D-vitamiini auttaa ylläpitämään terveitä luita ja hampaita sekä edistämään lihasten toimintaa. Lisäksi se tukee immuunijärjestelmän kunnollista toimintaa. Yhdiste auttaa myös kalsiumin ja fosforin asianmukaisessa imeytymisessä ja käytössä ja tukee oikeanlaisen kalsiumtason ylläpitämistä veressä. Aine osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin.

K-vitamiini puolestaan edistää oikeaa veren hyytymistä ja auttaa ylläpitämään terveitä luita.

7,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttö:
Ota 1 annos (1 tabletti) päivässä.

Ainesosat
Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; tärkkelys, kolekalsiferoli (vit. D), menakinoni-7 MK-7 (vit. K) Bacillus subtilis nattosta, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Vaikuttavat aineet annosta kohden % RI*:
D-vitamiinia 25 µg / 1000 IU 500 %
K-vitamiinia 50 μg 67 %
*RI - Saadun vertailuarvo.

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:D3 VITAMIININ JA K2 VITAMIININ TEHOKAS YHDISTELMÄ

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit