SEX PRO SHOTTI 100 ML - PUOLI PULLOA RIITTÄÄ

SKU
ostrosexpro
OstroVit Sex Pro Shot on sarja jopa seitsemää aktiivista ainesosaa greipinmakuisen shotin muodossa. Sisältää mm. sinkkiä, seleeniä, B5-vitamiinia, aminohappoja sekä ginseng- ja maca-juuriuutetta. Etsitkö ravintolisää, jonka ainesosat auttavat pitämään libidotason ja yleisen seksuaalisen suorituskyvyn oikealla tasolla? Kokeile OstroVitin Seksishottia - pientä juomaa suurella teholla!
 
MITÄ LIBIDO ON JA VOINKO VAIKUTTAA SEN TASOON?
 
Libido on seksuaalista halua, eli seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseen tähtäävää stimulaatiota. Sen taso riippuu monista tekijöistä, mutta se perustuu endokriinisen järjestelmän oikeaan tilaan. Libidon alenemisen syynä voivat olla muun muassa fyysisen aktiivisuuden puute, riittämätön ruokavalio ja riittämätön uni sekä ennen kaikkea stressi. Syistä riippumatta on olemassa käytännöllisiä tapoja lisätä libidotasoa - riittävän fyysinen aktiivisuus päivän aikana, oikea ruokavalio ja unen määrä, säännöllinen rentoutumis- ja lepoaika päivän aikana. Kun on jätetty pois terveydelliset syyt, joiden oireena voi olla alentunut libido, voit käyttää myös luonnollisia kasviperäisiä aineita, joilla on libidon palautumista tukeva vaikutus. 
 
OSTROVITIN SEXISHOTTI 100 ML:N AINEOSIEN OMINAISUUDET:
 
LIBIDO-TASON PALAUTTAMINEN – Seleenin, sinkin, maca-juuriuutteen ja ginseng-juuriuutteen kaltaisten ainesosien sisältö voi auttaa ylläpitämään libidoa oikealla tasolla ja vaikuttaa seksuaaliseen suorituskykyyn.
HELPPO KÄYTTÖ – Täydellinen ihmisille, jotka välttävät lisäravinteita tablettien muodossa. Yksi annos valmistetta on puoli pulloa (50 ml) shottiamme.
HEDELMÄMAKU – Nesteen voimakas hedelmäinen maku tekee säännöllisestä lisäyksestä nautinnon.
 
Ainesosat:
Vesi, L-arginiini-alfa-ketoglutaraatti (A-AKG), L-sitrulliinimalaatti, omenamehu omenamehutiivisteestä 20%, maca-juuruute (Lepidium meyenii Walp.), sinkkipikolinaatti (sinkki), ginseng-juuriuute (Panax ginseng) C. A. Meyer) standardoitu 20 %:iin ginsenosideja, L-selenometioniinia (seleeni), kalsium-D-pantotenaattia (pantoteenihappoa), aromia, säilöntäaineita: kaliumsorbaattia, natriumbentsoaattia; makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami K.
 
Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.
 
Ravintolisä.
Suositeltua annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytä kuivassa ja viileässä poissa lasten ulottuviltä.
Säilytä poissa suorasta auringon paisteesta.
Parasta ennen on merkitty pakkaukseen.
2,50 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Kapasiteetti100 ml
Parasta ennen12.9.2023
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SEX PRO SHOTTI 100 ML - PUOLI PULLOA RIITTÄÄ

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Lisää tuotteesta OstroVit