Ostrovit Vitamin C 500 mg 90 tabs

SKU
OvViC50mg90ta

OstroVit Vitamin C 500 mg on korkealaatuinen ravintolisä, joka on L-askorbiinihapon lähde. Se on helposti nieltävien tablettien muodossa saatavilla oleva valmiste, joka on suunniteltu urheilijoille ja ihmisille, joille on ominaista lisääntynyt C-vitamiinin kysyntä.

OstroVit C-vitamiini 500 mg - arvokas L-askorbiinihapon lähde
C-vitamiini on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu polyhydroksialkoholien ryhmään. Se on vesiliukoinen aine, jonka ylimäärä erittyy elimistöstä virtsan ja hien mukana. Ihmiskeho ei pysty syntetisoimaan C-vitamiinia itsekseen, minkä vuoksi yhdistettä pidetään eksogeenisena ainesosana, joka on toimitettava kehoon päivittäisen ruokalistan mukana tai ravintolisien muodossa. Luonnollisesti C-vitamiinia esiintyy pääasiassa tuoreissa vihanneksissa ja hedelmissä. Askorbiinihappoa löytyy acerolasta, mustaherukasta, appelsiineista ja mansikoista sekä lehtikaalista, ruusukaalista, paprikasta ja kyssäkaalista.

OstroVit Vitamin C 500 mg:n sisältämien ainesosien ominaisuudet:
C-vitamiini auttaa immuunijärjestelmän kunnollista toimintaa ja tukee myös immuunijärjestelmän oikean toiminnan ylläpitämistä intensiivisen fyysisen harjoituksen aikana ja sen jälkeen. Lisäksi L-askorbiinihappo tukee kollageenin oikeaa tuotantoa varmistaakseen verisuonten, luiden, ruston ja ikenien sekä hampaiden ja ihon optimaalisen toiminnan. Aine edistää myös oikean energia-aineenvaihdunnan ja hermoston optimaalisen toiminnan ylläpitämistä. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja lisäksi se tukee normaaleja psyykkisiä toimintoja ja auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Yhdiste tukee myös E-vitamiinin pelkistyneen muodon uusiutumista ja lisää raudan imeytymistä.

7,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttöohje:
Ota 1 annos (1 tabletti) päivittäin. Älä käytä tuotetta henkilöillä, joilla on taipumusta munuaiskivien muodostumiseen tai joilla on munuaiskiviä. Tuote on tarkoitettu aikuisille.

Ainesosat
L-askorbiinihappo (vitamiini C), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; tärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosia), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Vaikuttavat aineet annosta kohden % RI*
C-vitamiini 500 mg 625 %
*RI - Saadun vertailuarvo

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotpillerit
Paketin koko90 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ostrovit Vitamin C 500 mg 90 tabs

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit