OSTROVIT VOIN MAKUINEN PAISTOSPRAY 250 ML

SKU
OVCoSpBufl250

OSTROVIT VOIN MAKUINEN PAISTOSPRAY 250 ML

OstroVit Cooking Spray Voimakuinen on loistava vaihtoehto perinteiselle voille – maku on yhtä hyvä, mutta ei pala paistinpannulla. Tuotteessa oleva lisärasva on välttämätön osa jokapäiväistä tasapainoista ruokavaliota. Jos käytät sitä, lisäät A-, D-, E- ja K-vitamiinien assimilaatiokykyä, minkä ansiosta elimistösi voi toimia paremmin.

OstroVitin voinmakuinen sprayöljy sopii kaikille ruoanlaitossa harrastaville, jotka rakastavat voin makua ja haluavat pitää huolta terveydestään ja kunnostaan. Tarkalla annostelijalla toimitetun tuotteen avulla voit helposti vähentää rasvan määrää. Rypsiöljyn ominaisuuksien ja voin maun yhdistelmän ansiosta suihke toimii täydellisesti kaikkien voin kanssa yhteensopivien ainesosien kanssa, kuten kananmunat, vihannekset, pihvit.

Tarkista, mikä tekee OstroVit Cooking Spray Butter -makuisesta tuotteesta erottuvan:

HELPPO ANNOSTUS – Kätevä suihke auttaa hallitsemaan käyttämäsi rasvan määrää sekä peittämään pannun tai muun kattilan tasaisella rasvakerroksella.
KORKEA TEHOKKUUS - Koska annoskokoa on helppo hallita, käytät vähemmän tuotetta ja siksi siitä tulee tehokkaampaa ja riittävää pitkäksi aikaa.
PAISTAAMISEEN, LEIPPOIN JA KYLMÄRUOKIIN - Voimakuinen rypsiöljy toimii hyvin monissa tilanteissa, esim. paistamiseen pannulla, leivontaan tai salaattien ja muiden kylmien aterioiden valmistukseen.
DIETTILAITTEELLE - Tuote on tarkoitettu myös laihtuville ja vähärasvaisella ruokavaliolla oleville henkilöille. Helpon annostelun ansiosta voit olla varma, että et ylitä suositeltua öljyn saantia.

7,90 €
Varastossa
EHDOTETTU KÄYTTÖ
Ravista pulloa kevyesti ennen käyttöä. Ennen käyttöä suihkuta yksi kerros öljyä noin 20 cm etäisyydeltä suoraan pannulle, grilliin, uunipellille ennen ruoan laittamista ja esineen kuumennusta.

VAROITUKSET: Painesäiliö: Saattaa räjähtää kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Pidä erillään lämmöstä, kuumista pinnoista, kipinöistä, avotulesta ja muista sytytyslähteistä. Tupakointi kielletty.

Älä suihkuta avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Älä puhkaise tai polta, edes käytön jälkeen.

RAVITSEMUSTIETOA
Ainesosat
Puhdistettu rypsiöljy (Brassica napus L.), emulgointiaine: lesitiini (rypsi); aromi, ponnekaasu: propaanibutaani.

Rypsiöljy tulee EU:sta.

Ravintosisältö
Tuotteen tilavuus: 250 ml
Annokset per astia: 1000
Annoskoko: 0,25 ml (1/4 sekuntia annostelusta)
 
Ravintoarvo Annosta kohden 0,25 ml 100 ml
Energia-arvo 8,3 kJ/ 2,0 kcal 3330 kJ / 810 kcal
Rasvaa 0,2 g 90 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,1 g 7,2 g
- josta kertatyydyttymättömät rasvahapot 0,1 g 54,9 g
- monityydyttymättömät rasvahapot 0 g 27,9 g
Hiilihydraatit 0 g 0 g.
- josta sokereita 0 g 0 g.
Proteiinia 0 g 0 g.
Suolaa 0 g 0 g.
 
Pakkaus 250ml.
 
Lisätietoja
Parasta ennen18.10.2024
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT VOIN MAKUINEN PAISTOSPRAY 250 ML
More from OstroVit