OSTROVITIN OLIIVIÖLJY PAISTOSPRAY 250 ML

SKU
OVCoSpOlO250

Ekstraneitsytoliiviöljy on oliiveista valmistettu luonnollinen kasvirasva. Sen koostumus sisältää suuria määriä kertatyydyttymätöntä öljyhappoa, joka pystyy vähentämään tulehduksia ja suojaamaan syövältä, sekä Omega-3- ja Omega-6-happoja sekä A-, D-, E- ja K-vitamiineja, jotka yhdessä tukevat monien elintoimintojen toimintaa.

OstroVitin spray-oliiviöljy on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat vähentää päivittäin kuluttamiensa rasvojen määrää. Kätevän suihkeen ansiosta voit helposti annostella tuotetta ja hallita sen käyttöä. Oliivi on hyödyllinen erilaisten ruokien valmistuksessa. Vaikka voit käyttää sitä vapaasti leivontaan ja paistamiseen, sen arvokkaat ominaisuudet säilyvät kylmänä tarjoiltaessa.

Tarkista, mikä erottaa OstroVit Cooking Spray -oliiviöljytuotteen:

KATTAVA KÄYTTÖ - Suihkeena oleva oliiviöljy toimii hyvin salaattien lisäaineena ja rasvana lihan ja vihannesten paistamiseen ja leivontaan. Voit käyttää sitä grillin ja leivinpaperin voitelemiseen.
TERVEYTTÄ EDISTÄVÄT OMINAISUUDET - Omega 3- ja 6-happojen sekä A-, D-, E- ja K-vitamiinikompleksin ansiosta oliivi on paljon terveellisempää kuin muut suositut rasvat.
KORKEA TEHOKKUUS - Oliiviöljyä ruiskussa käyttämällä voit rajoittaa rasva-annoksen kokoa, minkä ansiosta tuote säilyy pidempään ja riittää pitkäksi aikaa.
TÄYDELLINEN VALMISTELUA OLEville IHMISILLE - Oliiviöljy tukee ruoansulatuskanavan toimintaa ja toimii täydellisesti liikalihavuuden ja diabeteksen kanssa

7,90 €
Varastossa
Oliiviöljy on peräisin EU:sta.

Ravintosisältö:
Tuotteen tilavuus: 250 ml.
Annokset per astia: 1000 kpl.
Annoskoko: 0,25 ml (1/4 sekuntia annostelusta).
 
Ravintoarvo Annosta kohden 0,25 ml 100 ml
Energia-arvo 8,5 kJ/ 2,1 kcal 3404 kJ / 828 kcal
Rasvaa 0,2 g 92 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g 14,7 g
- josta kertatyydyttymättömät rasvahapot 0,2 g 69,9 g
- monityydyttymättömät rasvahapot 0 g 7,4 g
Hiilihydraatit 0 g 0 g.
- josta sokereita 0 g 0 g.
Proteiinia 0 g 0 g.
Suolaa 0 g 0 g.
 
Pakkaus 250ml.
Lisätietoja
Parasta ennen17.10.2024
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVITIN OLIIVIÖLJY PAISTOSPRAY 250 ML
More from OstroVit