OSTROVITIN SUPERTEHOKAS LIHASVASARA - HIERONTAPISTOOLI

SKU
OVMasGun
Erittäin laadukas ja tehokas hierontapistooli,jossa selkeä LED näyttö.
Tätä hierontapistoolia on testattu myös HC PROn omien urheiljoiden toimesta ja palaute oli erittäin positiivista. Tätä pitää ihan oikeasti suositella.

OstroVitiN lihasvasara ja hierontalaite on monipuolinen tuote itsehierontaan harjoituksen jälkeen ja kuntoutuksen aikana. Hierontalaitteessa on 30 erilaista hierontatilaa ja 6 kärkeä jokaiseen kehon osaan. 
Se sopii sekä yksityiskäyttöön että fysioterapiaklinikoihin. 
OstroVit-hierontapistoolilla sopivan hieronnan ansiosta on mahdollista saavuttaa täydellisesti lähes kaikki kehon lihaksikkaat osat sekä hapettaa ja parantaa kudosten verenkiertoa. Tuote ei menetä ominaisuuksiaan eivätkä sen kärjet väänny edes raskaan käytön aikana.

Sisältää erilaisia vaihtopäitä:
ROUND - yksi monipuolisimmista kärjistä, se on valmistettu kestävästä muodonmuutoksia kestävästä vaahdosta. Se on suunniteltu kaikkien kehon osien hierontaan ja kohtalaisen intensiteetin pinnalliseen työhön.
HALF-ROUND - on valmistettu kovasta muovista, joka soveltuu pienten ja suurten lihasryhmien työstämiseen. Se ulottuu syviin kudoksiin ja sopii erinomaisesti kireille ja kompakteille lihasryhmille, mm. nelipäinen ja suuri rintalihas.
BULLET - tämä on sarjan tarkin kärki, valmistettu kovasta muovista. Se on suunniteltu laukaisupisteille - nämä ovat lihaskudokseen muodostuneita paksuuntuneita alueita, jotka aiheuttavat kipua, usein jopa säteilevää. Se tavoittaa vaikeimmin saavutettavat lihasryhmät.
PITCHFORKS - Valmistettu kovasta muovista, se on suunniteltu pääasiassa akillesjänteen sekä pohkeen ja kaulan alueen lihaksille. Se on suunniteltu haarukkamaiseen kuvioon suojaamaan jänteitä ja työskentelemään vain lihaksissa. Pyöristetyt kärjet tarkoittavat, että se liukuu tasaisesti vartalon yli ja hieroo sitä syvästi. Se toimii hyvin myös selän ojentajalihasten, nelipäisen reisilihaksen ja myös gastrocnemius-lihaksen hieronnassa.
SHOVEL - valmistettu erittäin kovasta muovista, sopii erinomaisesti paraspinaalisten lihasten hierontaan. Se auttaa lievittämään lapaluiden ja selkärangan jännitystä.
KARTIO - kuin luoti, se on erittäin tarkka kärki. Suunniteltu laukaisupisteille - nämä ovat lihaskudokseen muodostuneita paksuuntuneita alueita, jotka aiheuttavat kipua, usein jopa säteilevää. Ne saavuttavat vaikeimmin saavutettavat lihasryhmät.
89,90 €
Varastossa
OstroVit-hierontapistoolin käytön edut:
Rentouttaa jännittyneitä lihaksia.
Parantaa lihasten työ- ja uusiutumiskykyä.
Sillä on selluliittia estävä vaikutus.
Auttaa hajottamaan paksuuntumista ja vahvistamaan lihaksia.
Ehkäisee arkoja kovan harjoittelun jälkeen.

Tekniset ominaisuudet:
5 eri nopeutta - 1200-3800 RPM.
6 vinkkiä, jotka on mukautettu erilaisiin töihin.
Pikalatausvaihtoehto - 90-120 minuuttia.
Melutaso: vain 45 db aseen käytön aikana.
LCD-näyttö nopeuden valvontaan.
Paino pakkauksen kanssa: 1,5 kg.
Erityinen säilytyslaukku.
Setti sisältää:
Hierontapistoolin.
Säilytyslaukun.
Laturin.
6 Vaihtopäätä
Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVITIN SUPERTEHOKAS LIHASVASARA - HIERONTAPISTOOLI
Lisää tuotteesta OstroVit