Hauis ja ojentajakoneen yhdistelmä

SKU
GC-5086

Esittelyssä HC Pro - Hauis ja Ojentaja -kombolaitteemme, jossa on 105 kilon painopakka - täydellinen ratkaisu käsivarsien lihasten tarkkaan muokkaamiseen vaivattomasti. Tämä edistyksellinen monitoimilaite on käynyt läpi tiukan testauksen, jotta liikkeet sujuisivat sulavasti ja hallitusti. Voit nyt suorittaa hauisliikkeet ja ojentajaliikkeet saumattomasti ilman useita erillisiä laitteita. Koe ennennäkemätön liikerata ja maksimoi lihasten aktivaatio tämän innovatiivisen suunnittelun ansiosta, joka erottaa tämän laitteen muista.

Syyt, miksi HC Pro - Hauis ja Ojentaja -kombolaitteen tulisi olla jokaisella kuntosalilla:

  • Tilan Säästö: Yhdistämällä hauisliikkeet ja ojentajaliikkeet yhteen laitteeseen, voit maksimoida tilankäytön kuntosalillasi ja palvella kaikkien jäsenten tarpeita ilman useita erillisiä laitteita.
  • Ajan Säästö: Suorita hauisliikkeet ja ojentajaliikkeet nopeasti peräkkäin, optimoiden treeniaikaa ja varmistaen tehokkaan käsivarsitreenin yhdellä kertaa.
  • Säädettävä Vastus: 105 kilon painopakka tarjoaa laajan valikoiman vastustasoja, jolloin laite sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille treenaajille. Lisäksi voitte tehdä yhdellä kädellä molempia harjoituksia.
  • Parannettu Liikerata: Laitteen innovatiivinen suunnittelu mahdollistaa täyden hauisliikkeen ja ojentajaliikkeen aktivoinnin, varmistaen optimaalisen tuloksen ja lihasten kehittymisen.
  • Sujuvat ja Hallitut Liikkeet: Kokeile sulavia ja turvallisia harjoituksia HC Pro - Hauis ja Ojentaja -kombolaitteella, minimoimalla loukkaantumisriski ja tarjoten miellyttävän treenikokemuksen kaikille käyttäjille.
  • Kestävä Rakenne: Valmistettu huippulaatuisista materiaaleista, tämä laite kestää vaativan käytön ja takaa pitkäikäisen sijoituksen kuntosalisi arsenaaliin. Tukeva ja paksu runko.
  • Helppokäyttöisyys: Laitteen intuitiivinen muotoilu ja säädettävät asetukset tekevät harjoitusten räätälöinnistä helppoa kaikille käyttäjille, tarjoten saumattoman ja nautinnollisen treenikokemuksen.
1 499,00 € Normaalihinta 2 390,00 €
Varastossa

HC PRO kuntosalilaite on uuden sukupolven monitoimilaite, joka on suunniteltu erityisesti hauis- ja ojentajalihasten harjoittamiseen. Laite on varustettu 100 kilon painopakalla, jonka avulla voit säätää vastuksen juuri sinulle sopivaksi, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija. Laite tarjoaa mahdollisuuden tehdä sekä scott hauiskääntöä että ojentajaliikkeitä samassa laitteessa ja samassa asennossa istuen. HC PRO:n innovatiivinen suunnittelu tarkoittaa, että voit siirtyä sujuvasti hauiskäännöstä ojentajaharjoitukseen ilman laitteen vaihtoa, mikä tekee harjoittelusta sujuvampaa ja tehokkaampaa. Laite on rakennettu kestävistä materiaaleista, jotta se kestää käytössä vuodesta toiseen.

Hauis- ja ojentajaliikkeet samassa laitteessa – HC PRO kuntosalilaite tekee sen mahdolliseksi!

Tämä monitoimilaite on suunniteltu parantamaan harjoitusohjelmaasi tarjoamalla mahdollisuuden tehdä sekä scott hauiskääntöä että ojentajaharjoituksia yhdellä ja samalla laitteella. 100 kilon painopakka antaa sinulle tarvittavan vastuksen kasvattamaan lihasvoimaasi ja lihasmassaasi, ja laitteen säädettävyys tarkoittaa, että se sopii kaikentasoisille kuntoilijoille. Innovatiivinen muotoilu mahdollistaa sujuvan siirtymisen hauiskäännöstä ojentajaliikkeisiin, mikä tekee harjoittelustasi tehokkaampaa. HC PRO kuntosalilaite - se ei ole vain laite, vaan se on kumppanisi matkalla kohti vahvempia ja määritellympiä käsilihaksia. Koe ero HC PRO:lla jo tänään!

Laitteen runko ja nahkat ovat väriltään mattamustat.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1350 mm
Leveys1100 mm
Korkeus1400 mm
LihasryhmäHauis, Ojentaja, kyynärvarret
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hauis ja ojentajakoneen yhdistelmä

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO