Hc professional wheymix 1,3kg - superproteiini

SKU
HCPRWM1_3

HC Pro WHEYMIX - SUPERPROTEIINI sisältää kaikki kolme eri proteiinilajia:

  • Hydrolisoidun proteiinin.
  • Isolaatin.
  • Konsentraatin.

Erittäin helposti liukeneva proteiini johon on lisätty vitamiinit ja mineraalit sekä BCAA aminohapot. 
Vertaa kilpaileviin USA tuotteisiin joissa on vastaava sisältö, niin huomaatte, että HC Pro Wheymix on hinnaltaan puolet halvempaa. 
Lisätty lisäksi BCAA aminohapot sekä vitamiinit ja mineraalit.

32,90 €
Varastossa

Mitä hyötyä WheyMix valmisteesta on kehonrakentajille ja fitness lajien urheilijoille?

Heraproteiini on suosittu proteiinilähde kehonrakentajien ja fitness-lajien urheilijoiden keskuudessa, sillä se sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja ja imeytyy nopeasti. Proteiinin saanti on tärkeää lihaskasvun ja palautumisen kannalta, ja heraproteiini on yksi tehokkaimmista proteiinin lähteistä tähän tarkoitukseen. 
Lisäksi heraproteiinin on havaittu auttavan vähentämään lihasvaurioita ja tulehdusta, joka voi auttaa urheilijoita palautumaan nopeammin kovista harjoituksista ja kilpailuista. 
Heraproteiini sisältää myös tärkeitä aminohappoja, kuten leusiinia, joka on erityisen tärkeä lihaskasvun kannalta. Leusiini stimuloi proteiinisynteesiä ja auttaa lihaksia kasvamaan ja palautumaan rasituksesta. 
Jos heraproteiini yhdistetään vitamiineihin ja mineraaleihin, kuten D-vitamiiniin ja kalsiumiin, se voi auttaa ylläpitämään terveitä luita ja lihaksia, mikä on tärkeää kehonrakentajille ja fitness-lajien urheilijoille. 
On kuitenkin tärkeää huomioida, että lihakset kasvavat vain oikealla nousujohteisella harjoittelulla ja pitämällä riittävästi lepopäiviä harjoitusten välillä, jotta lihakset ehtivät palautua kokonaan edellisistä harjoituksista.

Voiko heraproteiinin ja vitamiini sekä mineraaliyhdistelmä auttaa keski-ikäsiä naisia menopaussin ajalla ja vaikuttaa keski-ikäisten ja vanhempien miesten terveyteen?

On olemassa jonkin verran tutkimusnäyttöä siitä, että heraproteiinin, vitamiinien ja mineraalien yhdistelmä voi auttaa keski-ikäisiä naisia menopaussin aikana ja vaikuttaa myönteisesti keski-ikäisten ja vanhempien miesten terveyteen. 
Heraproteiini on proteiinilähde, joka sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja ja se imeytyy helposti. Heraproteiinilla on myös tulehdusta vähentäviä vaikutuksia, mikä voi auttaa vähentämään tulehdusta aiheuttavia sairauksia. Vitamiinit ja mineraalit puolestaan ovat tärkeitä ravintoaineita kehon toiminnalle, ja ne voivat auttaa ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointia. 
Erityisesti D-vitamiinin on havaittu olevan tärkeä ravintoaine keski-ikäisille naisille ja miehille, sillä se auttaa ylläpitämään luuston terveyttä ja ehkäisemään luun haurastumista. Kalsium on toinen tärkeä ravintoaine, joka auttaa ylläpitämään luuston terveyttä.

100 g sisältää: A-vitamiini 1 mcg / D-vitamiini 2,4 mg / E-vitamiini 2,2 mg / B1-vitamiini 0,28 mg / B2-vitamiini 3,2 mg / B3-vitamiini 1,2 mg / B5-vitamiini 0,28 mg / B12-vitamiini 0,5 mg / foolihappo 40 mcg / D -biotiini 10 mcg / rauta 1,8 mg / sinkkiglukonaatti 1,8 mg / kupari 0,2 mcg / jodi 30 mcg / kromikloridi 8 mcg / mangaani 0,4 mg / seleeni 12 mg

100g tuotetta sisältää:
Energiaa 380 kcal / 1638 kJ
Proteiinia 78 g
Hiilihydraatteja 8 g
Rasvaa 3,5 g

Sekoita 1 lusikallinen (~30g) vettä tai maitoa ja nauti.
Ota 1-3 kertaa päivässä päivittäisen tarpeen mukaan.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus150 mm
Leveys150 mm
Korkeus225 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hc professional wheymix 1,3kg - superproteiini

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO