Maastavedon tankonostin

SKU
HCDeadH

MAASTAVEDON TANKONOSTIN: Harjoittelun Tehostaja ja Käyttömukavuuden Parantaja

Esittelyssä maastavedon tankonostin – yksinkertainen, mutta mullistava apuväline voimaharjoittelun maailmassa. Tämä tankonostin, joka tunnetaan myös nimellä maastavetotunkki tai tangon nosto, on suunniteltu helpottamaan painojen vaihtoa maastavetoharjoituksissa, säästäen treenaajien aikaa ja vaivaa.

Toimitus 4 pv
Tarjoushinta 160,00 € Normaalihinta 249,00 €
Varastossa

Helppokäyttöisyys ja Tehokkuus
Maastavedon tankonostimen käyttö on vaivatonta. Kun levytangossa on vähintään 20 kilon levypainot ja on tarve vaihtaa painoja, tunkki ujutetaan tangon alle ja varresta painamalla tanko nousee kevyesti irti lattiasta. Tämä mahdollistaa levypainojen nopean ja turvallisen vaihdon ilman tarvetta kyykistyä ja nostaa painoja manuaalisesti.

Säästää Selkää ja Parantaa Harjoittelun Turvallisuutta
Tankonostin on suunniteltu erityisesti säästämään harjoittelijan selkää ja vähentämään loukkaantumisriskiä. Sen avulla voit keskittyä itse harjoitteluun ilman huolta painojen nostamisesta ja laskemisesta, mikä tekee jokaisesta treenisessiosta tehokkaamman ja turvallisemman.

Välttämätön Väline Jokaiselle Salille
Maastavedon tankonostin on ehdoton hankinta niin kotisaleille kuin kaupallisille kuntokeskuksille. Sen avulla kuntosalin jäsenet voivat treenata tehokkaammin ja mukavammin, mikä lisää heidän tyytyväisyyttään ja sitoutumistaan. Kompakti koko ja helppokäyttöisyys tekevät siitä kätevän lisän mihin tahansa treeniympäristöön.

MAASTAVEDON TANKONOSTIN: Tehosta Treeniäsi Turvallisesti ja Vaivattomasti
Maastavedon tankonostin on innovatiivinen ratkaisu, joka tekee voimaharjoittelusta sujuvampaa ja nautinnollisempaa. Se on suunniteltu tehokkuutta, turvallisuutta ja käyttömukavuutta silmällä pitäen. Paranna harjoittelusi laatua ja tehokkuutta investoimalla tankonostimeen, joka vähentää aikaa ja vaivaa painojen vaihdossa, antaen sinun keskittyä olennaiseen – voiman ja suorituskyvyn kehittämiseen.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Maastavedon tankonostin

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).