Activlab Curcuma 60 caps

SKU
AcCurCap60caps

Activlab Curcuma 60 caps on ravintolisä, joka sisältää kurkumauutetta kapseleina. Kurkuma on kasvi, joka tunnetaan sen monipuolisista terveyshyödyistä ja antioksidanttisista ominaisuuksista. Tässä muutamia parhaita ominaisuuksia Activlab Curcuma Caps 60 -tuotteesta:

Kurkuman terveyshyödyt: Kurkumassa on aktiivista yhdistettä nimeltä kurkumiini, joka on tunnettu voimakkaista antioksidanttisista ja tulehdusta lievittävistä ominaisuuksistaan. Kurkuma on perinteisesti käytetty lääkekasvina monissa kulttuureissa.

Anti-inflammatoriset ominaisuudet: Kurkumiinilla on tutkittu olevan tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia, mikä voi auttaa vähentämään tulehdusta kehossa ja lievittämään esimerkiksi nivelkipuja.

Antioksidanttinen vaikutus: Kurkumassa olevat antioksidantit voivat auttaa neutraloimaan vapaiden radikaalien vaikutuksia elimistössä, mikä voi auttaa suojaamaan soluja vaurioilta ja hidastamaan ennenaikaista vanhenemista.

Mielialan ja aivojen terveys: Kurkumin auttaa parantamaan mielialaa ja tukemaan aivojen terveyttä. Myöskin se auttaa vähentämään riskiä sairastua muistisairauksiin.

Helppo käyttää: Activlab Curcuma Caps 60 tarjoaa helpon ja kätevän tavan saada kurkuman hyödyt ilman tarvetta valmistaa sitä ruoanlaitossa.

9,99 €
Varastossa

SUOSITELTU PÄIVÄANNOS:

1 kapseli päivässä

RAVINTOSISÄLTÖ:

Päivittäinen annos (1 kapseli)
Kurkuman uute 500 mg
Piperiini 2 mg

AINESOSAT:

Kurkuman juuren uute (Curcuma longa) 10:1, mustapippurin uute (Piper nigrum) piperiini 95%, paakkuuntumisenestoaine – rasvahappojen magnesiumsuolat, kapseli (liivate, väri – titaanidioksidi). Saattaa sisältää johdannaisia: gluteenia sisältäviä viljoja, soijapapuja, maitoa.

Lisätietoja
TuotemerkkiActivlab
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Tuotemuodotkapselit
Paketin koko60 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Activlab Curcuma 60 caps

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Lisää tuotteesta Activlab