Activlab Electrovit probiootit 20 poretablettia

SKU
AcElpro20efftab

Activlab Electrovit probiotics 20 -tabletit yhdistää elektrolyytit ja probiootit terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Tuotteen parhaita ominaisuuksia:

Elektrolyytit nesteytykseen: Electrovit sisältää elektrolyyttejä, kuten natriumia, kaliumia ja klorideja, jotka auttavat ylläpitämään kehon nestetasapainoa.

Probiootit terveelle suolistomikrobistolle: Tuotteen probiootit edistävät suoliston terveyttä, parantavat ruoansulatusta ja tukevat hyödyllisten bakteerien tasapainoa.

Vitamiinit ja mineraalit: Tableteissa on tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka auttavat ylläpitämään yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

Käyttömukavuus: Tuote on saatavilla poretablettimuodossa, mikä tekee sen käytöstä helppoa - tabletti vain liuotetaan veteen ja juodaan.

Sopii aktiiviseen elämäntapaan: Electrovit sopii erinomaisesti aktiivisille ihmisille, urheilijoille tai niille, jotka kokevat lisääntynyttä fyysistä aktiivisuutta.

Yhteenvetona Activlab Electrovit probiotics 20 -tabletit tarjoavat kätevän ja tehokkaan tavan tukea terveyttä, palauttaa elektrolyyttitasapaino ja ylläpitää terveellistä suolistomikrobistoa.

3,00 €
Varastossa

Suositeltu käyttö:

Liota 1 tabletti 200 ml:aan vettä.
Käytä 2–4 tablettia päivässä.

Ainesosat:

Vadelmanmakuinen:

Happamuudensäätöaine: sitruunahappo, natriumbikarbonaatti, glukoosi, täyteaine: sorbitolit, kaliumbikarbonaatti, kaliumkloridi, magnesiumkarbonaatti, punajuuritiiviste, L-askorbiinihappo, aromit, antistaattinen aine: polyetyleeniglykoli, makeutusaine: sukraloosi, probioottiset bakteerit (Bifidobacterium infantis BI02, Bifidobacterium longum BL-G301, Lactobacillus acidophilus LA02, Lactobacillus helveticus LH060, Lactobacillus reuteri LRE02, Lactobacillus rhamnosus GG).

Lisätietoja
TuotemerkkiActivlab
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Tuotemuodotkapselit
Paketin koko20 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Activlab Electrovit probiootit 20 poretablettia

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Lisää tuotteesta Activlab