Activlab Sitrulliini Xtra 200 g

SKU
AcvlabCitXtra20

Tehokkaaseen harjoitteluun tarvitaan vankkaa tukea, ja Sitruliini Xtra on suunniteltu tarjoamaan juuri sitä. Jokainen annos sisältää jopa 3 grammaa sitrulliinia, tärkeää aminohappoa, joka muuntuu kehossa arginiiniksi. Arginiini puolestaan käynnistää typpioksidin (NO) tuotannon verisuonissa, parantaen verenkiertoa ja antaen sinulle lisää voimaa ja kestävyyttä.

Miksi valita Sitruliini Xtra:

Tehokas suorituskyvyn tuki: Sitruliini Xtra tarjoaa optimaalisen annoksen sitrulliinia, joka on avainasemassa typpioksidin tuotannossa. Tämä edistää parempaa verenkiertoa ja voi tukea suorituskykyä voima-, kestävyys- ja kestävyys-voimalajeissa.

Vahvistaa kestävyyslajien harjoittelua: Olitpa sitten crossfit treenissä tai soutamassa, Sitruliini Xtra voi auttaa parantamaan kestävyyttäsi ja auttaa sinua saavuttamaan huippusuorituksesi.

Ihanteellinen Triathloniin ja pitkän matkan uintiin: Kestävyys-voimalajien harrastajat, kuten triathlonistit ja pitkän matkan uimarit, hyötyvät Sitruliini Xtran tarjoamasta tuesta, joka voi auttaa optimoimaan suorituskyvyn eri vaiheissa.

Nopea imeytyminen ja helppo käyttö: Sitruliini Xtra on suunniteltu nopeaan imeytymiseen, joten voit nauttia sen hyödyistä harjoittelun aikana. Helppokäyttöinen muoto tekee siitä kätevän lisän päivittäiseen harjoittelurutiiniisi.

Valitse Sitruliini Xtra ja anna itsellesi paras tuki, kun tarvitset sitä eniten.

13,99 €
Varastossa

Suositeltu käyttö: Liuota 6 g (1 mitallinen) 250 ml veteen. Pakkaus sisältää mittalusikan.

Ainesosat: Sitrulliinimalaatti, maltodekstriini, L-sitrulliini, aromi, makeutusaineet: asesulfaami K ja sukraloosi, väriaine: karoteenit. Saattaa sisältää johdannaisia: gluteenia sisältävät viljat, soijapavut, maito.

Lisätietoja
TuotemerkkiActivlab
Tuotemuodotjauheet
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Activlab Sitrulliini Xtra 200 g

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta Activlab