Activlab Colonormax extra 300 g

SKU
AcColoextra300g

ActivLab Colonormax Extra 300 g on tuote, joka on suunniteltu tukemaan suoliston terveyttä ja hyvinvointia. 

Tässä on sen parhaimpia ominaisuuksia:

Kuitupitoinen koostumus: Colonormax Extra sisältää runsaasti ravintokuituja, kuten psylliuminsiemenkuoria. Kuitu on tärkeä osa terveellistä ruokavaliota ja se voi auttaa ylläpitämään suoliston toimintaa ja ruoansulatusjärjestelmän terveyttä.

Suoliston puhdistus ja detox: Tuotteen ainesosat auttavat poistamaan elimistöstä haitallisia aineita ja toksiineja, jotka voivat kertyä ruoansulatuskanavaan. Samalla se edistää suoliston terveyttä ja auttaa vähentämään turvotusta ja muita epämukavuuksia.

Ruokahalun hallinta: Ravintokuidun runsaus Colonormax Extra -tuotteessa auttaa lisäämään kylläisyyden tunnetta ja auttaa hallitsemaan ruokahalua. Tämä voi olla hyödyllistä niille, jotka pyrkivät hallitsemaan painoaan tai vähentämään napostelua.

Säännöllisen suoliston toiminnan tukeminen: Tuotteen käyttö auttaa edistämään säännöllistä suoliston toimintaa ja estämään ummetusta. Säännöllinen suoliston puhdistaminen auttaa poistamaan kehosta jätteitä ja myrkkyjä.

Helppo käyttää: Colonormax Extra on saatavilla jauhemuodossa, ja sitä voi sekoittaa veteen tai mehuun. Se on helppo ottaa osaksi päivittäistä rutiinia.

14,90 €
Varastossa

Maku: omenanmakuinen.

Suositeltu käyttö: Liuota 1 teelusikallinen (5 g) puolikkaaseen lasilliseen vettä. Käytä kahdesti päivässä. Tuote on tarkoitettu aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille.

Päivittäinen annos

10 g

Vaalea psylliuminsiemenkuori (Plantago ovata)

6,18 g

Sikurin inuliini (Cichorium intybus)

3,48 g

Lactobacillus acidophilus

1 x 108 cfu (koloniamuodostava yksikkö)

Bifidobecterium lactis

1 x 108 cfu (koloniamuodostava yksikkö)

Vaalea psylliuminsiemenkuori (Plantago ovata), sikurin inuliini (Cichorium intybus), aromit, makeutusaine (sukraloosi), Lactobacillus acidophilus- ja Bifidobacterium lactis -bakteerit.

Lisätietoja
TuotemerkkiActivlab
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Tuotemuodotjauheet
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Activlab Colonormax extra 300 g

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Lisää tuotteesta Activlab