Kolmitasoinen käsipainoteline

SKU
HCHEXRK-L

HC PRO 3 kerroksinen Käsipainoteline - huippuluokan säilytysratkaisu kaupallisille kuntosaleille ja kuntokeskuksille. Tämä teline on suunniteltu kestämään vaativimmatkin ympäristöt, käyttäen vain korkealaatuisimpia materiaaleja varmistaakseen pitkäikäisen kestävyyden.

Kolmella säilytystasolla varustettu teline tarjoaa runsaasti tilaa kaikenkokoisille käsipainoille, pitäen ne järjestäytyneinä ja helposti saatavilla asiakkaillesi. Hyllyissä on liukastumista estävä pinta estämään onnettomuuksia tai varusteidesi vahingoittumista.

HC PRO 3 Tier Käsipainoteline ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tyylikäs. Sen siro, moderni muotoilu täydentää minkä tahansa kuntosalin sisustusta, lisäten ammattimaisuuden tuntua kuntoilutilaasi.

Investoimalla HC PRO 3 Tier Käsipainotelineeseen sijoitat kuntosalivälineidesi järjestelyyn ja pitkäikäisyyteen. Tämä kaupallisen tason teline on suunniteltu kestämään ja pitämään käsipainosi turvassa, varmassa tallessa ja helposti saatavilla vuosien ajan. Päivitä kuntosalisi tänään HC PRO 3 Tier Käsipainotelineellä.

2kpl*HCHEXRK-L voi pitää 10-60kg setin (yhteensä 19 paria).

439,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1620 mm
Leveys584 mm
Korkeus813 mm
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kolmitasoinen käsipainoteline

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO