Reisien levitys ja supistuskone

SKU
GC-5053

HC PRO reisien loitonnus ja supistuskone  on suunniteltu niille, jotka etsivät tehokkaita ja tilaa säästäviä ratkaisuja reisien harjoitteluun. Tämä monipuolinen laite mahdollistaa sekä reidenloitonnus- että supistusharjoitukset samassa istuma-asennossa, ja sen 110 kilon painopakka tarjoaa vaadittavan vastuksen eri tasoisten kuntoilijoiden tarpeisiin. HC PRO:n kuntosalilaite on huomattavasti pienikokoisempi kuin perinteiset salilaitteet, joten se vie vain alle yhden neliön tilaa. Tämä kompakti kokonaisuus tekee laitteesta ihanteellisen valinnan niin pieniin kotikuntosaleihin kuin yritysten ja hotellien kuntokeskuksiin, joissa tilan tehokas hyödyntäminen on tärkeää. Laadukkaat materiaalit ja ammattimainen suunnittelu takaavat, että tämä laite kestää käyttöä vuodesta toiseen.

Tehosta harjoitteluasi tilaa säästäen HC PRO:n kuntosalilaitteella! 

1 499,00 € Normaalihinta 2 390,00 €
Varastossa

Olitpa kotona, toimistolla tai hotellissa, tämä laite tarjoaa tehokkaan ratkaisun reisien loitonnus- ja supistusharjoituksiin, kaikki alle neliömetrin tilassa. Kompakti koko ei tarkoita kompromisseja laadussa tai monipuolisuudessa - 110 kilon painopakka ja säädettävä vastus mahdollistavat täsmällisen ja tehokkaan harjoittelun eri tasoisille kuntoilijoille. HC PRO:n kuntosalilaite on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suorituskykyä minimaalisessa tilassa. Älä anna tilan rajoittaa sinua - valitse HC PRO, kompakti ratkaisu suuriin tuloksiin.

Kokeile itse ja huomaa ero jo tänään!

Painopakalla varustettu reisien supistus ja loitonnuskone, joka toimii sujuvasti ja jota on todella mukava käyttää.

Jokaisella kaupallisella kuntosalilla tulee olla vähintään 1 tälläinen laite, ettei niin mies kuin naisasiakkaat joudu liikaa jonottamaan laitteisiin.

Pienet yksityiskohdat erottavat hyvät kuntosalit niistä, jotka aiheuttavat stressiä ja pääkipua... ja pitkän päälle kaikki hakeutuvat sinne jossa treeni on kivaa ja laitteisiin ei tarvitse jontottaa.

Laitteen runko ja nahkat ovat väriltään mattamustat.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1500 mm
Leveys800 mm
Korkeus1400 mm
LihasryhmäPeppu ja lantio
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Reisien levitys ja supistuskone

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO